Productnieuws

De nieuwe ruimtesensoren en ruimtebedieningsmodules van Belimo

De nieuwe ruimtesensoren en -bedieningsmodules van Belimo bewaken nauwkeurig de binnen luchtkwaliteit en kunnen naadloos in de bestaande gebouwbeheertechnologie worden geïntegreerd. Winnaar van de Red Dot Design Award voor hun elegante design dat in elke ruimte past en via een app individueel kan worden geconfigureerd om een comfortabel en gezond binnenklimaat voor eindgebruikers te garanderen.

Kwaliteit en design

Afhankelijk van het sensortype zijn de nieuwe ruimtesensoren en -bedieningseenheden elk voorzien van dieptes tussen 13 en 23 mm. Omdat ze dunner zijn dan veel andere producten die beschikbaar zijn, zijn ze discreet en onopvallend. De sensoren meten, afhankelijk van hun configuratie, temperatuur, vochtigheid en CO2.

De juiste app voor elke toepassing.

Alle ruimtesensoren en -bedieningsmodules kunnen via de Belimo Assistant App snel en eenvoudig in gebruik worden genomen. Met de NFC-technologie (Near Field Communication) is de configuratie ook mogelijk als de ruimte-eenheid niet onder spanning staat.

Sensoren voor schone lucht

We brengen ongeveer 90% van onze tijd in gesloten ruimtes door en ademen dagelijks ongeveer 12.000 liter lucht in. De verwarmings-, ventilatie- en klimaatindustrie heeft de aandacht gevestigd op schone en gezonde binnenlucht.

Sensoren zijn goed voor ongeveer 0,08% van de totale HVAC-investering van een gebouw, maar een gezond en schoon binnenklimaat is meer waard voor de eindgebruiker, dus investeringen in sensoren verdienen zich snel terug.

Bekijk het assortiment