Productnieuws

De ruimte in jouw handen

Een gezond, productief binnenklimaat is belangrijker dan ooit nu mensen op zoek zijn naar een veilige plek om te werken en te leren. Je kunt vertrouwen op het nieuwe thermostaat-assortiment RDG200 van Siemens om jouw klanten te helpen de kwaliteit van hun binnenlucht te regelen en tegelijkertijd energie- efficiëntie te bereiken. De intuïtieve bediening van de RDG200-thermostaten helpt  klanten de gemoedsrust te ervaren die voortkomt uit een optimaal binnenklimaat. 

Perfecte ruimteautomatisering voor commerciële en onderwijs gebouwen

De nieuwe alles-in-één RDG200-thermostaten van Siemens bezitten een breed scala aan eigenschappen om aan de behoeften van jouw klant te kunnen voldoen. Het is een kosteneffectieve en universele oplossing voor ruimteregeling, ontworpen voor de meest voorkomende commerciële en onderwijsgebouwen, waaronder hotels, kantoren, scholen, universiteiten en openbare gebouwen. Voorgeïnstalleerde toepassingen en een grote keuze aan uitgangen betekenen dat de RDG200-thermostaten kunnen worden gebruikt in veel industrieën. 

De thermostaten werken stand-alone. Daarnaast kun je met KNX-communicatie de thermostaten naadloos integreren in eenvoudige tot geavanceerde gebouwmanagementsystemen zoals Desigo™, Synco™ en andere oplossingen van derden.

Maak het snel en gemakkelijk

In slechts enkele minuten kun je de nieuwe Siemens RDG200 thermostaat installeren en in bedrijf stellen. Een eenvoudig te bedraden montageplaat en inbedrijfstellingsopties zoals systeemtools, DIP-switches en de gratis smartphone-app PCT Go verhogen jouw efficiëntie. Dankzij de Near Field Communication (NFC)- technologie van PCT Go kunnen de meeste in- stellingen van de thermostaat binnen enkele minuten worden uitgevoerd, zodat je een volledige installatie kunt uitvoeren terwijl de thermostaat niet aan staat en zich nog in de doos bevindt. Zodoende kunnen de RDG200-thermostaten op locatie geleverd worden, terwijl ze al ingesteld zijn.

Hoogtepunten 
• Geschikt voor de meeste toepassingen 
• Het intuïtieve ontwerp  met touch buttons en een draaiknop garandeert een- voudige bediening 
• Eenvoudige integratie in eenvoudige of geavanceerde gebouwmanagementsystemen 
• Snelle installatie en inbedrijfstelling 


Bekijk het assortiment