Productnieuws

De Siësta Perfera: voor een comfortabel klimaat in huis

Waarom kiezen voor het Siësta Perfera wandmodel? Het maakt niet uit hoe slecht het weer buiten is, zolang je binnen maar kunt genieten van optimaal comfort. Als een koele zomerbries weet Siësta Perfera instinctief hoe het voor een perfecte ruimtetemperatuur in jouw leef- of werkomgeving kan zorgen.  

Zo kun je je ontspannen en genieten met de mensen om je heen – of natuurlijk nog productiever zijn. Dankzij het stijlvol ontworpen frontpaneel, de fluisterstille werking en perfecte circulatie van gekoelde of verwarmde lucht is het heerlijk vertoeven in elke ruimte. 

Comfort 

Stille werking 

De Siësta Perfera is voorzien van een speciaal ontwikkelde ventilator voor een optimale luchtstroom en een hoger rendement met een lager geluidsniveau. Om het rendement nog meer te verbeteren, heeft Daikin een nieuwe ventilator ontworpen die precies in de compacte behuizing van de Siësta Perfera past. Samen zorgen de ventilator en warmtewisselaar voor de allerbeste energieprestaties. Toch werken ze zo goed als geruisloos. Ssst! 

Zuivere lucht 

De Flash Streamer maakt gebruik van elektronen om chemische reacties met deeltjes in de lucht te activeren, zodat allergenen zoals pollen en schimmels worden afgebroken en nare geurtjes worden verwijderd om de luchtkwaliteit te verbeteren en voor schonere lucht te zorgen. Het zilverfilter voor allergeenbestrijding en luchtzuivering is de ideale oplossing: het vangt allergenen zoals pollen op en zorgt voor een constante toevoer van zuivere lucht. Het geurfilter van titaniumapatiet wordt gebruikt om hinderlijke geuren, zoals bijvoorbeeld van tabaksrook en huisdieren, af te breken. 

Bekijk het assortiment