Productnieuws

Welke ketel je ook kiest, de T6 past altijd en overal

Op zoek naar een universeel toepasbare thermostaat? Dat kan er maar één zijn: de T6 Slimme thermostaat. Een zeer aantrekkelijke keuze voor elk type ketel en voor elke installateur. De T6 is hét antwoord op de groeiende vraag naar steeds slimmere comfortproducten die connected zijn.

Met deze mooie, makkelijk te bedienen thermostaat is een optimaal binnenklimaat zo geregeld. 

Voor alle ketels geschikt

Honeywell staat sinds jaar en dag bekend als betrouwbare leverancier van slimme, robuuste thermostaten die zowel toonaangevend zijn in bedrade als in wifi-technologie. De T6 is even eenvoudig te installeren als te bedienen: dat laatste via het aanraakscherm of de Honeywell Home-app. 

Snelle en soepele installatie

Door de intuïtieve bediening is de T6 eenvoudig te installeren en op te starten. De thermostaat is geschikt voor aansluiting op bestaande bedrading en voor draadloze aansluiting. Een handige extra optie is aansluiting via de slimme wifi-technologie van de T6. Zo legt u snel verbinding met het netwerk van de woning van uw klant. Met de Honeywell Home-app heeft de klant vervolgens altijd en overal volledige controle over de verwarming.

Het comfort van connected

Slimme, met internet verbonden producten hebben de toekomst. De T6 is met zorg ontwikkeld en uitgerust met touchscreen-technologie, bediening op afstand via tablet of smartphone, herkenbare universele iconen, ingebouwde wifi en een uitgebreide reeks innovatieve functies. 

Algemene voordelen van de T6

• Past op aan/uit (24V-230V) cv-ketels en modulerende OpenTherm-ketels 
• Geschikt voor elk verwarmingssysteem: van cv-toestel tot stadsverwarming 
• Biedt een optimale energie-efficiënte aansturing 
• Zowel als standaard-klokthermostaat als app-bedienbaar te plaatsen 
• Zoveel ketels, zoveel thermostaten – maar de T6 past altijd en overal. 

Meer weten?

Deze slimme programmeerbare thermostaat, speciaal ontworpen voor jou en jouw klanten, is verkrijgbaar als bedraad wandmontagemodel (T6) en als draadloos tafelstandaardmodel (T6R).

Profiteer nu ook van de T6 tijdens de Ketelpakketweken van Rensa!