Productnieuws

De warmtepompboiler: milieuvriendelijk en energiezuinig

Toe aan een nieuwe boiler, grote warmwaterbehoefte of besparen op de energierekening? Dan is de warmtepompboiler een aantrekkelijke keuze. De warmtepompboilers van Panasonic zijn zeer efficiënt met een energielabel A+ en verbruiken tot wel 75% minder elektriciteit dan een elektrische boiler. Bovendien komen ze in aanmerking voor €725,- ISDE-subsidie

Lage CO2-uitstoot

Een warmtepompboiler is een lucht-water warmtepomp die warmte uit de lucht onttrekt om zo het water te verwarmen. Daarnaast maakt het gebruik van elektriciteit in plaats van gas, waardoor het voor minder CO2-uitstoot zorgt. De modellen van Panasonic zijn tevens vrij van CFK-gassen en daarmee milieuvriendelijk. 

Geschikt voor elke omgeving 

Door het brede assortiment zijn ze geschikt voor elke omgeving en installatie in iedere ruimte, waaronder krappe ruimtes, locaties met een laag plafond of hoeken. Bovendien is de installatie simpel en heeft de boiler weinig tot geen onderhoud nodig.

Van hoge kwaliteit 

De boilers zijn aan de binnenzijde geëmailleerd en voorzien van een magnesium anode, wat corrosie van de binnenketel voorkomt. Een digitaal bedieningspaneel maakt het mogelijk de warmtepompboilers aan te sturen en het energieverbruik af te lezen. Met het oog op veiligheid zijn de units voorzien van een drukventiel.  

Kortom, een warmtepompboiler is een energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing en vormt een prima alternatief voor de klassieke waterverwarmingssystemen. Bekijk hier het volledige assortiment:

Bekijk het assortiment
 
 
Meer weten over Panasonic?