Productnieuws

Draadloze naregeling Vision zorgt voor een optimaal binnenklimaat

Met de zomer voor de boeg is het fijn om je vloerverwarmingssysteem ook te gebruiken voor vloerkoeling; de zogenaamde topkoeling waarbij het binnen net iets koeler is dan buiten. Albrand is dé specialist in vloerverwarming en -koeling en biedt een compleet pakket aan verwarmings- en verkoelingssystemen. Met de eenvoudige en gunstig geprijsde 433MHerz draadloze naregeling of de draadloze naregeling Vision die met een smartphone bediend kan worden, is dat in ieder geval perfect geregeld.  

Vision systeem 

Als je een optimaal woon- en/of werkcomfort wenst, dan is het energiebewuste en gebruiksvriendelijke Vision verwarmingssysteem een aanrader. Met dit besturingssysteem regel je eenvoudig de temperatuur in elke ruimte. Daarbij is het mogelijk om draadloos de thermostaat of de wandcontactdoos aan of uit te zetten en een warmtepomp of cv-ketel te besturen. Het Vision systeem is voorzien van wifi en daardoor makkelijk via een smartphone te bedienen. Je kunt tot 50 datapunten programmeren; dus of je nu drie of vijftig ruimtes hebt, met dit systeem houd je de regie. 

Het Vision systeem kenmerkt zich verder door: 

  • Centrale touch screen met kleurenscherm.

  • Individuele tijdprogrammering voor elke ruimte.

  • Geschikt voor verwarmen en verkoelen.

  • Draadloze communicatie en daarom geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. 


Ook in zwart verkrijgbaar 

De thermostaat van het Vision systeem is ook in een zwarte uitvoering verkrijgbaar. Die thermostaat is uiteraard ook geschikt voor verwarmen en verkoelen. De zwarte design thermostaat is voorzien van blacklight en kan aan de muur worden gemonteerd of vrijstaand met een bijgeleverde steun.  

Meer weten over de draadloze naregeling Vision? Kijk op albrand.nl

Bekijk het artikel

 
Meer weten over Albrand