Productnieuws

DRL E-Comfort ICON eyecatcher ook met Wifi bediening

Met trots kan DRL je deze prachtige moderne, vlakke en energiezuinige elektrische radiator introduceren: DRL E-Comfort ICON. Een nieuwe lijn radiatoren tevens verkrijgbaar als wifi uitvoering.

Dual Therm Technology

DRL E-Comfort ICON radiatoren zijn uitgerust met het unieke Dual Therm technology systeem dat convectiewarmte combineert met stralingswarmte. Hierdoor ben je gegarandeerd van een continue, prettige warmtebeleving. ICON radiatoren zijn eenvoudig te installeren, te programmeren via het display (ICON) of op afstand te bedienen via uw smartphone (ICON-WiFI).

ICON App

De ICON WiFi App is eenvoudig te downloaden en te bedienen. De app maakt het mogelijk individueel iedere ICON-WiFi Dual Therm radiator te bedienen wanneer of waar je maar wenst. Je kan het comfort van iedere woonruimte beheren dankzij de Multi-Zone-functie met slechts één account.

Creëer zones in jouw huis en bepaal zelf het comfortniveau voor iedere onafhankelijke ruimte, of stel een wekelijks schema in met de gewenste temperatuurniveaus op elke ICON WiFi afzonderlijk en verbeter jouw energiebesparing zonder op comfort in te leveren.

Wat verbruikt de ICON Wifi?

Door een simpele druk op de knop of via het beheermenu op de ICON WiFi App, heb je alle informatie digitaal binnen handbereik. Bovendien kan je met de app het verbruik analyseren en vergelijken van elke afzonderlijke radiator om onnodige energieverspilling te voorkomen.

Specificaties

De ICON en ICON Wifi radiatoren zijn beiden leverbaar in vier wandmodellen, ­­­­­­in de kleuren mat gestructureerd Wit RAL 9003 of mat gestructureerd antraciet Grijs RAL 7024 in de hoogtemaat 504 mm en in breedtematen 950 mm, 1.100 mm, 1.500 mm en 1.800 mm, variërend in de vermogens van 750W tot en met 200W.

Belangrijkste kenmerken

  • Wi-Fi-bediening via de ICON-App
  • Elektronische temperatuurregeling
  • Energiebeparende Dag/Week programma’s
  • Openwindow sensor
  • PI Regelin: Proportionele temperatuur regeling

Bekijk hier het DRL Products E-Comfort ICON en ICON Wifi overzicht op Rensa.nl