Productnieuws

Duurzame en simpele upgrade van bestaande ventilatiesystemen

In ontelbaar veel woningen in Nederland hangt een mechanische ventilatiebox en negen van de tien keer is dit de Zehnder ComfoFan S. Zehnder heeft een nieuwe versie uitgebracht, de ComfoFan Silent. Deze is stiller, energiezuiniger en door het gebruik van gerecyclede materialen nog duurzamer dan zijn voorganger.

All-in-one oplossing

De ComfoFan Silent is een ideale all-in-one oplossing voor het realiseren van een duurzaam en energiezuinig mechanisch ventilatiesysteem. Kiezen hoeft niet meer want een RF- en vochtsensor zijn standaard ingebouwd. Ook zijn verschillende instellingen mogelijk door de meerdere dipswitches en met een debiet tot wel 425 m3/h heb je meer dan voldoende power voor iedere woonsituatie. 

Snelle en gemakkelijke vervanging 

Doordat alle versies van de Zehnder ventilatieboxen altijd dezelfde behuizing hebben gehad, is met het losse motoronderdeel, de ComfoFan Silent Move Up, duurzame vervanging nu heel simpel. Klik het oude motoronderdeel uit de behuizing, klik de Move Up ervoor in de plaats en klaar is je upgrade.

Future proof 

Nóg stiller, nóg energiezuiniger en door het gebruik van gerecyclede materialen ook nóg duurzamer. Het onmogelijke mogelijk maken is Zehnder wederom gelukt met de ComfoFan Silent. Net als dat de voorgaande generaties telkens hun tijd ver vooruit bleken te zijn, is ook deze generatie ventilatieboxen nu al klaar voor de eisen van de toekomst.  

De ComfoFan Silent is verkrijgbaar als complete ventilatiebox en als los motoronderdeel – de ComfoFan Silent Move Up. Ook zijn er verschillende installatiepakketten waar je direct alle benodigde materialen bij elkaar hebt. Handig!  

Bekijk het assortiment op Rensa.nl