Productnieuws

Duurzame verwarmingsoplossing voor iedere woning met Plug-in Radiator van Zehnder

We moeten goed op de aarde passen. Het gebruik van fossiele brandstoffen voor wonen neemt inmiddels sterk af. Elektrisch is de norm. Met een Plug-in Radiator van Zehnder kies je voor een duurzame verwarmingsoplossing.

All-electric

In een tijd waarin gasloos en energieneutraal de boventoon voeren, zijn de all-electric radiatoren van Zehnder de perfecte aanvulling op vloerverwarming en de warmtepomp. Doordat een Plug-in Radiator  volledig elektrisch is, is hij uitermate geschikt voor duurzame nieuwbouw en renovatie met zonnepanelen.

In een woning van nu zorgt de warmtepomp voor warm water en de vloerverwarming voor comfortabele warmte op de begane grond. Op de slaapkamers en in de badkamer zorgt de Plug-in Radiator voor snelle en comfortabele warmte. Zonnepanelen voor energieopwekking maken van elektrisch verwarmen een duurzame verwarmingsoplossing.

Snel en gemakkelijk

De Plug-in Radiator is in een handomdraai geïnstalleerd. Bevestig de elektrische radiator aan de wand, plug hem in het stopcontact en klaar. Een Plug-in Radiator maakt in korte tijd de ruimte aangenaam warm. Plaats de draadloze bediening op de gewenste plek en stel gemakkelijk een weekprogramma in.

Staat er een raam open? Dan schakelt de open raam detectie de Plug-in Radiator vanzelf uit. Zo is de ruimte snel warm en ook alleen wanneer dit gewenst is. Bovendien voorkom je onnodig stroomverbruik. ‘Heat on demand’ noemen we dat. Zo creëer je in een mum van tijd in iedere ruimte van het huis een comfortabel leefklimaat.

Breed assortiment

Net als de ‘gewone’ radiatoren van Zehnder, is een Plug-in Radiator verkrijgbaar in vele modellen en kleuren. Wordt het een eyecatcher of gaat hij helemaal op in de ruimte? Voor elke ruimte, stijl en portemonnee is  een geschikte radiator verkrijgbaar.

Meer informatie vind je op zehnder.nl/plugin.