Productnieuws

Een korte en betrouwbare levertijd met S&P

In de markt zijn extreem lange levertijden momenteel eerder regel dan uitzondering. Maar niet bij Soler & Palau. Dat komt doordat S&P haar apparatuur zelf ontwikkelt en produceert. Dit in tegenstelling tot andere aanbieders, die componenten inkopen bij derden en mede daardoor grote problemen hebben met levertijden. 

Maurice Woudenberg, projectleider bij Compair Airconditioning, heeft weinig woorden nodig om uit te leggen waarom hij inmiddels voor alle nieuwe vestigingen van restaurantketen De Beren producten van S&P installeert: “Snelle en betrouwbare levertijd.” 

Berry Brand, sales manager S&P: “Vanwege de korte uitvoeringstijd moesten we snel schakelen en hebben binnen vijf weken vijf nieuwe vestigingen voorzien van de geselecteerde RHE-luchtbehandelingskast. Dat was tot grote tevredenheid van Compair binnen de bouwplanning. Maar eerlijk gezegd is dat voor ons niet zo bijzonder, omdat ons bedrijf eraan gewend is korte levertijden te halen. Het feit dat wij in huis ontwikkelen én produceren is daarbij essentieel. Daardoor kunnen wij de hoogst haalbare kwaliteit garanderen en leveren snel. We hebben immers het productie- en logistieke proces volledig in eigen hand.” 

De S&P luchtbehandelingskasten in binnen- of buitenopstelling zijn in iedere gewenste configuratie leverbaar. Dus bijvoorbeeld ook met change-over batterij of juist met DX-batterij. Ze zijn verkrijgbaar in capaciteiten van 500 tot 15.000 m3/h en worden geleverd uit voorraad of binnen maximaal 6 weken afhankelijk van de gewenste configuratie. S&P zorgt dat het werkt! 

Voor restaurant De Beren in Kerkrade leverde Rensa de S&P luchtbehandelingskast binnen 5 weken op locatie voor Compair. 
 
Maurice Woudenberg (rechts) en Berry Brand bij de S&P luchtbehandelingskast uit de RHE-serie.