Productnieuws

Een nauwkeurige regeling met de VXG regelafsluiter bundel

Deze perfect eenvoudige combinatie voldoet in recordtijd aan al jouw eisen voor de meest voorkomende HVAC-projecten. 

Planning, installatie en inbedrijfstelling zijn snel en eenvoudig wanneer je vertrouwt op Siemens beproefde, hoogwaardige regelafsluiters met schroefdraad en bijpassende aandrijvingen en fittingen. Onze nauwkeurige afsluiters sluiten naadloos aan op onze aandrijvingen en zorgen voor een nauwkeurige regeling. 

Deze bundel is perfect voor kleine en middelgrote verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen (HVAC). Door de gemakkelijke engineering bespaar je tijd en kosten terwijl je volledig aan de behoeften van de klant voldoet. Daarnaast heeft de bundel een garantie van vijf jaar. 

Elektromotorische aandrijvingen: Siemens SAS61 elektromotorische aandrijvingen passen perfect bij onze regelkleppen. Verschillende typen motoren zijn beschikbaar afhankelijk van de bedrijfsspanning. Voor AC 230V is er een 3-punts stuursignaal. Voor AC/DC 24V is er een 0...10V of een 3-punts stuursignaal. Er is ook een mogelijkheid voor een oplossing met Modbus-communicatie. 

Regelafsluiter met schroefdraad: Siemens VXG44 en VVG44 regelafsluiters kunnen de waterstromen mixen en verdelen door jouw installatie en sluiten de stroming perfect af. Ze hebben een bronzen behuizing, twee of drie poorten en externe schroefdraadverbindingen. Ze variëren van ½ tot 2 ¾ inch en zijn geschikt voor diameters van DN15 tot DN40. 

Fittingset: Onze bundel bevat een ALG-fittingset van moeren, inzetringen en platte afdichtingpakkingen (2 of 3 stuks afhankelijk van een 2 of 3 weg afsluiter), alles wat je nodig heeft voor de perfecte oplossing. 

Ga voor meer informatie naar: hit.sbt.siemens.com

Bekijk het assortiment

 
 
Meer weten over Siemens?