Productnieuws

Een onderhoudsvrij koelleidingsysteem? Dat is ideaal!

Onderhoud en service van elk leidingsysteem is van groot belang voor een optimale werking. Maar wat nu als je een leidingsysteem kan installeren dat optimaal kan functioneren zonder service en onderhoud? Hoe dat mogelijk is legt Georg Fischer (GF) graag uit.

Onderhoudsvrij gedurende de gehele levensduur

Onderhoud en service van een leidingsysteem brengt door de jaren heen niet alleen extra kosten met zich mee, maar ook ongemak. Immers, het leidingsysteem is dan buiten gebruik. Daarom wordt steeds vaker de keuze gemaakt voor een onderhoudsvrij klimaatleidingsysteem. COOL-FIT van GF Piping Systems is ook dan de juiste keuze. Dit koelleidingsysteem is namelijk voorgeïsoleerd zodat elke vorm van condens- én corrosievorming voorkomen wordt. Hierdoor is geen onderhoud of service van de leidingen meer nodig.

100% condens- en corrosievrij

COOL-FIT 2.0 bestaat uit een PE100 mediumvoerende binnenbuis die voorzien is van een hoogwaardig isolatieschuim. Het isolatieschuim wordt beschermd door een slagvaste buitenmantel, waardoor het isolatiemateriaal niet beschadigd. Een voorgeïsoleerd, alles-in-één koelleidingsysteem met buis en fittingen dat elke vorm van corrosie en condens tegengaat. Ideaal dus voor daken, voor gekoelde water leidingen en aanvoer naar water-water warmtepompen.

Ook profiteren van COOL-FIT?

COOL-FIT heeft namelijk nog veel meer voordelen. Georg Fischer N.V. geeft je graag vrijblijvend advies over dit kwalitatieve koel/klimaatsysteem. Wil je alvast een voorproefje zien? Ga dan naar www.cool-fit.nl!

Ga naar het assortiment