Productnieuws

Efficiënt verwarmen met evohome van Honeywell Home

Met evohome van Honeywell Home regel je de perfecte temperatuur in elke ruimte van elke woning. Naast maximaal comfort kunnen je klanten met evohome rekenen een lagere energierekening.

Nu is evohome extra efficiënt: bij aankoop van een evohome-Multizonepakket (zowel OpenTherm als Aan/Uit) ontvang je een gratis HR92-radiatorregelaar. De actie loopt van 1 oktober tot 31 oktober.

Eenvoudig te installeren

De slimme zoneregeling van evohome is toepasbaar op elke cv-installatie, werkt draadloos en kan onder andere via de smartphone en tablet bediend worden. Even eenvoudig is de installatie: zonder hak- en breekwerk regel je in no-time een perfect en betrouwbaar verwarmingssysteem op.

Minder energie

De gemiddelde energierekening bestaat voor 75% uit kosten voor verwarming en warm water. Door de opdeling in zones gaat evohome energieverspilling tegen. Alléén de kamers die daadwerkelijk gebruikt worden, worden verwarmd. Dat geeft zicht op efficiënt energiegebruik en interessante besparingen op de energiekosten.

Meer comfort

Zoveel mensen, zoveel wensen – met evohome geef je iedereen in huis het gemak om voor elke zone snel en eenvoudig de temperatuur te regelen. Evohome combineert een reeks slimme technologieën die het comfort in een woning eenvoudig optimaliseren. Bijvoorbeeld door de hobbykamer op zolder aangenaam warm te houden als de open haard in de woonkamer brandt.

Meer controle

Evohome biedt de overtreffende trap op het gebied van controle. Elke zone kan bediend worden via het overzichtelijke paneel met kleurenscherm en via de HR92-radiatorregelaars. Daarnaast kan elke kamer ook op afstand individueel worden ingesteld via de gebruiksvriendelijke Total Connect Comfort-app.