Productnieuws

Elektrische paneelradiator Yali Digital, het perfecte instapmodel voor projecten

De vraag naar voordelige maar degelijke projectradiatoren blijft een constante in de projectbouw. En met de overschakeling naar hernieuwbare energiebronnen, stijgen ook elektrische oliegevulde radiatoren in populariteit. De Yali Digital van Radson is een nieuw, voordelig instapmodel in de Yali-reeks van elektrische paneelradiatoren.

Waarom een elektrische radiator in de projectbouw? 

In de bouw van woonwijken, waarbij gebruik gemaakt wordt van een warmtepomp als energiebron, eventueel in combinatie met zonnepanelen, kiest men meestal voor vloerverwarming als lage temperatuur afgiftesysteem. In situaties of ruimtes waar het nodig is om snel en flexibel te kunnen bijverwarmen, zoals bijvoorbeeld in badkamers, studeerkamers of zolderkamers, kiest men best voor lage temperatuur radiatoren of elektrische radiatoren.  

Oliegevuld? Energie-efficiënt! 

De Yali Digital gebruikt plantaardige olie als warmtegeleidende stof. Deze indirecte verwarmingsmethode op relatief lage temperaturen maakt oliegevulde elektrische radiatoren veel energie-efficiënter dan traditionele elektrische convectorkachels waarbij de hoge warmte van de weerstand rechtstreeks aan de lucht wordt afgegeven, en dus snel verdwijnt. 

De Yali Digital benut bovendien haar energie om warmte op te wekken nog efficiënter dankzij een openraamdetectie-functie, en is volledig conform de Europese EcoDesign-normen. Tot slot worden er bij oliegevulde radiatoren, dankzij het gesloten circuit, geen stofdeeltjes verbrand en zijn deze dus volledig geurloos.  

Optimale controle per ruimte 

De Yali Digital is op afstand bedienbaar. De Touch E3 regelunit, die in optie erbij kan worden genomen worden, communiceert met de Yali Digital voor een nog optimale warmteregeling binnenshuis. De juiste warmte, op de juiste plaats.