Productnieuws

Elektrisch verwarmen met Vasco een duurzaam alternatief

Hedendaagse woningen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd waardoor de warmtebehoefte afneemt. Op specifieke plaatsen zoals de badkamer waar een hogere comforttemperatuur gewenst is, kan je met een elektrische radiator snel inspelen op de warmtevraag.

Elektrische radiator Oni & Beams

Beide elektrische radiatoren zijn een aanrader voor wie houdt van een minimalistische look! Aan de achterzijde is een afdekplaat voorzien, in dezelfde kleur als de voorzijde, waarin de elektrische weerstand helemaal weggewerkt is. Het is mogelijk om de radiator maximaal op te warmen, met de mogelijkheid om de oppervlaktetemperatuur automatisch te regelen, naar wens. De elektrische ontvangmodule, met o.a. een standby- en memoknop, is quasi volledig onzichtbaar weggewerkt aan de achterzijde van deze elektrische designradiatoren.

Beide radiatoren kunnen op drie verschillende manieren aangestuurd worden:

  1. Manueel met RF-thermostaat                     
  2. Met wifi , via Climate Control
  3. Via domotica

Deze radiatoren nu aansturen met de Climate Control-app

Met de Vasco-app ‘Climate Control’ kan je reeds radiatoren, ventilatie-units en vloerverwarming bedienen. Met de nieuwe E-Volve Wifi stuurt deze Vasco-app voortaan ook elektrische radiatoren aan via je wifi-netwerk thuis.