Productnieuws

Elektrische verticale radiator Alto E of de decoratieve uitvoering Alto Plan E

Met de elektrische radiatoren Alto E en Alto Plan E van Henrad wordt verwarmen kinderspel. Er is geen leidingwerk vereist waardoor de radiator in zowat elke ruimte kan geplaatst worden. De radiator weet snel grote afgiftes te leveren, wat hem zeer geschikt maakt voor tijdelijk verwarmen.

Deze elektrische radiatoren zijn ook interessant om snel aanvullend te warmen bij andere, traag werkende, warmtesystemen zoals bijvoorbeeld vloerverwarming. De gekende strakke en plaatsbesparende vormgeving zorgt voor harmonie en evenwicht in jouw woonruimte. Alto E en Alto Plan E elektrische radiatoren maken verwarmen mogelijk in elke ruimte! 

Belangrijkste voordelen: 

De Alto E en Alto Plan E zijn conform ECO Design en daarom beschikken ze onder meer over open raam detectie (Automatische overschakeling naar vorstbeschermingsmodus wanneer er een significante temperatuurdaling wordt gedetecteerd). Bovendien kan je de Alto E en Alto Plan E bedienen door middel van de meegeleverde RF-Thermostaat die eenvoudig kan gekoppeld worden met jouw radiator. Deze bediening is eenvoudig, intuïtief en beschikt over 6 vooraf ingestelde en aanpasbare weekprogramma’s.  

De RF-Thermostaat past met zijn strakke ontwerp in zowel traditionele als eigentijdse interieurs en kan mogelijk meerdere radiatoren van dit assortiment binnen dezelfde ruimte aansturen. De thermostaat beschikt bovendien over een groot scherm met blauwe achtergrondverlichting. Een bijkomend voordeel van een afzonderlijke thermostaat is dat je deze op een voor jou goed toegankelijke plaats kan monteren.  

De vooringestelde temperatuur kan met de instant boost-functie worden verhoogd gedurende een periode instelbaar tussen 10 en 60 minuten.  

De Alto E en Alto Plan E worden montage- en aansluitklaar geleverd - voorgevuld met verwarmingsvloeistof, inclusief consoles en voorzien van een stekker - je hebt enkel een stopcontact nodig en je moet dus geen extra leidingen voorzien. 

Bijkomende kenmerken: 

  • De temperatuur kan ingesteld worden van + 10°C tot + 30°C. 

  • Voor jouw veiligheid en de veiligheid van jouw kinderen zijn de Alto E en Alto Plan E voorzien van een toetsenslot. 

  • Handmatige supercomfortfunctie: De vooringestelde temperatuur kan worden verhoogd met 2°C gedurende een periode instelbaar tussen 20 minuten en 2 uur. 

  • Wekelijkse programmeerbare boost. 

Technische specificaties: 

Kleur: De standaard kleur is Henrad wit 9016, tegen een meerprijs zijn 35 verschillende Henrad-kleuren en meer dan 200 RAL-kleuren mogelijk (zie Website / Catalogus). 

Radiator: De Alto E en Alto Plan E elektrische radiatoren zijn voorgevuld met verwarmingsvloeistof. Ze zijn uitgerust met een RF-ontvanger en voorzien van 1,2 m geïsoleerde kabel met stekker. De radiatoren worden geleverd inclusief RF-thermostaat en consoles. 

Netspanning: 230VAC-50Hz 

Garantie: 10 jaar op de radiator en 2 jaar op de elektrische onderdelen, indien men de installatievoorwaarden respecteert en voldoet aan de garantievoorschriften van Henrad. 

Normen: Radiator CE, IP44, klasse II. 

Assortiment: 

Hoogte 

Hoogte incl. thermostaat 

Lengte 

Elektrisch vermogen (Watt) 

1800 

1867 

500 

1250 

1800 

1867 

600 

1500 

1800 

1867 

700 

1750