Productnieuws

Remeha's Elga Ace: De hybride warmtepomp die helpt besparen en verduurzamen

Remeha heeft nieuws. Remeha introduceert namelijk de nieuwe norm in hybride warmtepompen: Elga Ace. Dat is de hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatie verhouding in de markt.

Haalbaar en betaalbaar

Met de introductie van de Elga Ace biedt Remeha een hybride warmtepomp die met elke cv-ketel werkt. Het is een slimme optie voor mensen die bewust omgaan met klimaat en portemonnee. Bovendien is deze hybride warmtepomp een haalbare, betaalbare en realistische (eerste) stap op weg naar verduurzaming van woningen. De Elga Ace is toepasbaar in elk woningtype en te combineren met alle merken cv-ketels.

Hoe het werkt

Wanneer een hybride warmtepomp gecombineerd wordt met een cv-ketel ontstaat een gecombineerde installatie. Bij zo’n installatie verwarmt de warmtepomp de woning grotendeels. De cv-ketel voorziet in het warme tapwater en eventuele bijverwarming bij lage buitentemperaturen.

Laagste energiekosten

De Elga Ace is ‘slim’ en verzekert de eindgebruiker altijd van voldoende warmte tegen de laagste energiekosten. Als verwarmen met hernieuwbare energie meer energie of elektriciteit kost, bijvoorbeeld als het buiten heel koud is, schakelt de installatie automatisch en direct over op de cv-ketel.

Snel en eenvoudig te installeren

  • De ingebouwde open verdeler, temperatuursensoren en automatische ontluchter maken dat de cv-ketel, zonder gebruik van terugslagkleppen, hydraulisch kan worden aangesloten.
  • Na een snelle installatie helpt Remeha Smart Start App voor een eenvoudige stap-voor-stap begeleide inbedrijfstelling. 
  • Het gebruiksvriendelijke menu, met afgeschermd installateursniveau en vooraf ingestelde keuzeprogramma’s zorgen ervoor dat de Elga Ace gemakkelijk kan worden ingesteld voor de meest optimale werking.

Ondersteuning

Remeha staat installateurs met raad en daad bij. Van uitgebreide informatie en handige tools tot trainingen en ondersteuning bij installatie. Het is een win-winsituatie.

Alles weten? Kijk op remeha.nl/Elga-Ace