Productnieuws

Fieldpiece, alle digitale gereedschappen voor dé HVACR installateur.

Het begon allemaal in de garage, in 1990. Rey Harju had een visie voor een multimeter met afneembare koppen die technici konden verwisselen om verschillende metingen te doen. Er was niets vergelijkbaars op de markt.  

Toen Rey op een dag tijdens het rijden van zijn werk naar huis op het idee kwam, wist hij dat technici in het veld behoefte hadden aan dit veelzijdige, flexibele en uitbreidbare instrument dat meerdere diagnostische tests kon uitvoeren. Dus begon Rey aan de ontwikkeling van dit instrument. En in 1990, na drie jaar van testen, ontwikkelen en verfijnen in zijn garage, was de HS24 multimeter geboren en daarmee Fieldpiece. Sindsdien is Fieldpiece doorgegaan met het ontwikkelen van baanbrekende technologie.  

De focus ligt altijd op HVACR test & gereedschap, dat het werk van installateurs makkelijker, sneller en beter maakt met de juiste tools, zoals de SMAN® Digital Manifold die de manier waarop technici werken voorgoed heeft veranderd, de draadloze Job Link® System sondes die het testen eenvoudiger maken, en een groot aantal meters en detectoren die de industrie blijven bepalen. Hierbij leert Fieldpiece graag van HVAC-technici, zij wijzen hen de weg naar nieuwe topproducten. Het dagelijkse werk van de HVACR installateur, de hoge werkdruk en BRL100: Fieldpiece denkt met je mee! 

In 2017 heeft Fieldpiece hun wereldwijde aanwezigheid uitgebreid en zijn ze inmiddels met het Europese hoofdkantoor en magazijn in Nederland gevestigd. 

Bekijk het assortiment

 
Meer weten over Fieldpiece?