Productnieuws

Goed, beter, best: welke energiezuinige thermostaat raad jij aan?

De perfecte thermostaat kiezen, een hele toer. Het aanbod is groot en wat wil de klant precies? Maak het jezelf gemakkelijk en adviseer kwaliteit en zekerheid van een vertrouwd merk. 

Honeywell Home heeft voor elke warmtevraag, comfortwens en portemonnee een thermostaat met handige en slimme energiebesparende functies. Hoe regel jij wooncomfort en een lagere energierekening voor je klanten – goed, beter of best? 

Goed – Praktische klokthermostaat met aanraakscherm 

Met een Chronotherm Touch in de woonkamer stelt je klant snel het gewenste wooncomfort in. De verwarming wordt overdag en ’s nachts automatisch naar wens geregeld. Wie langere tijd van huis is, kan een vakantieprogramma instellen. Gewoon een goede en praktische keuze. 
 
Chromotherm-thermostaten bekijken en bestellen > 

Beter – Volle controle met de slimme thermostaat 

Met een T6 Slimme thermostaat regelt de klant de temperatuur waar en wanneer hij maar wil. Via zijn smartphone past hij de temperatuur aan op elk gewenst moment. Via locatiegebaseerde temperatuurinstelling (geofencing) weet de T6 wanneer iemand op huis aan gaat. Een warm welkom voor minder energie.
 
T6 Slimme thermostaat bekijken en bestellen > 

Best – Slimme zoneregeling: comfort, controle én energiebesparing 

Slimme zoneregeling van evohome gaat nog een stap verder. Via een app – maar evengoed via het bedienpaneel van de thermostaat zelf – kunnen klanten voor elk vertrek de juiste temperatuur instellen op het juiste moment. Elke kamer wordt alleen verwarmd als de klant dat wil. Zo biedt evohome van Honeywell Home comfort, controle én energie-efficiëntie. 
 
evohome bekijken en bestellen >