Productnieuws

Handig: de Toolbox van STIEBEL ELTRON

Deze online toolbox is voor onder andere installateurs, adviseurs en projectontwikkelaars die berekeningen maken. De toolbox bestaat uit handige Excel tools, apps en webapplicaties op het gebied van warm water, warmtepompen, ventilatie en ruimteverwarming.  

We staan voor een groot aantal uitdagingen; de energietransitie is in volle gang en wij spelen daar goed op in. Kijkend naar de markt ziet STIEBEL ELTRON een buitengewone groei in vraag naar duurzame en elektrische producten en dat is een enorme uitdaging voor onze branche. STIEBEL ELTRON loopt voorop, niet alleen in de ontwikkeling van producten, maar ook als we praten over de steeds maar weer veranderende strengere normen. 

Voor klanten heeft STIEBEL ELTRON verschillende handzame en zeer praktische tools ontwikkeld. Handige Excel tools, apps en webapplicaties op het gebied van warm water, warmtepompen, ventilatie en ruimteverwarming. Al deze tools en apps van STIEBEL ELTRON vind je in de Toolbox. Hier vind je ook belangrijke informatie, bijvoorbeeld inzake potentiële besparingen, evenals hulp bij het vinden van geschikte productoplossingen. Kijk eens op de site en het wijst zich vanzelf. Een zeer uitgebreide toolbox waarmee je als installateur zorgeloos en comfortabel je werk kunt doen. De gebruikers zijn enthousiast.

Voor meer informatie kijk op https://www.stiebel-eltron.nl/nl/formulier/registratie.htmlen meld je direct aan voor onze toolbox en onze nieuwsbrief.