Productnieuws

Itho Daalderop lucht/water warmtepomp HP-M 25 i verkrijgbaar

De HP-M 25 i van Itho Daalderop is een unieke warmtepomp die bestaat uit alleen een binnendeel. Deze warmtepomp kan worden aangesloten op de mechanische ventilatie indien beschikbaar. Met deze warmtepomp kunnen eenvoudig meerdere labelstappen worden gemaakt met een minimum aan installatiekosten.

  • Werkt met elk merk/type cv-ketel en bestaande radiatoren samen
  • Benut buitenlucht én ventilatielucht
  • Inclusief Spider Klimaatthermostaat
  • Eenvoudige installatie; geen buitendeel/geen F-gas handelingen
  • 7 jaar garantie

Hybride warmtepomp

De HP-M 25 i is een hybride warmtepomp, wat inhoudt dat er ook een cv-ketel in de woning aanwezig is. Gedurende het voor- en naseizoen zorgt de HP-M 25 i voor verwarming van de woning en wanneer het buiten écht koud wordt, wordt de cv-ketel automatisch bijgeschakeld. Hiermee kan tot 60 procent van het gasverbruik voor woningverwarming worden bespaard. Het warme tapwater wordt door de cv-ketel verzorgd.

Méér gas besparen

De HP-M 25 i gebruikt naast de buitenlucht ook de afgevoerde ventilatielucht (indien aanwezig) als energiebron. Deze combinatie levert een beduidend hoger rendement op dan alleen ventilatielucht. Daarnaast voelt dit ook nog eens veel comfortabeler, omdat er niet hoeft te worden ‘over-geventileerd’.

Gemakkelijk te installeren

De HP-M 25 i bestaat uit alleen een binnendeel waardoor er geen koeltechnische handelingen nodig zijn. Met de optionele dakdoorvoer wordt de aan- en afvoer van de buitenlucht eenvoudig in het dak geïntegreerd. Kortom eenvoudige installatie en met de meegeleverde klimaatthermostaat is de temperatuur eenvoudig te regelen.

7 jaar zekerheid door 7 jaar garantie

De HP-M 25 i is een beproefd systeem met maar liefst 7 jaar garantie. Kortom, met de HP-M 25 i bespaar je makkelijk meer gas!