Productnieuws

Ja, ook bij een bestaande woning is inregelen verplicht

Je geld uitgeven aan een duurzame (hybride) warmtepomp rendeert beter dan een spaarrekening, is de redenatie van steeds meer consumenten. Maar hoe rendeert zo’n duurzame installatie maximaal?

Hiervoor zijn nieuwe regels opgenomen in het bouwbesluit en deze gelden zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw. Wanneer voor minder dan 20 procent van de investeringskosten van de nieuwe warmteopwekker ook de radiatoren kunnen worden voorzien van thermostaatkranen, dan ben je hiertoe verplicht.

De thermostaatkranen dienen dan ook ingeregeld te worden, dusdanig dat de installatie onder gemiddelde gebruiksomstandigheden optimaal functioneert. De investering in dynamische inregeloplossingen worden hierbij het best beoordeeld.

Klik hier voor de nieuwe regels bij het vervangen en plaatsen van radiatoren.

Professionaliteit moet je uitstralen

Met de juiste tools en investering in kennis kun je met een gerust hart een klus aannemen. Met de Danfoss Installer App op je smartphone kun je professionaliteit uitstralen naar je klanten. Je voert de gegevens in van de installatie en je kunt een PDF met het inregelrapport naar jezelf en jouw klant e-mailen.

Danfoss beseft dat inregelen een maatpak is voor iedere installatie en daarom organiseren we met regelmaat online en op locatie trainingen waarvoor je kosteloos kunt inschrijven. Klik hier voor de  inregeltools.

Wij bieden de tools en jij investeert in kennis

Natuurlijk biedt de app veel gemak, maar de optimale afstelling tussen opwekker en afgiftesysteem vereist kennis. Tijdens de training reiken wij je praktische handvatten aan zodat je goed bent voorbereid. Schrijf je hier kosteloos in. 

Alle informatie over waterzijdig inregelen vind je hier: inregelen.danfoss.nl