Productnieuws

Kan een klimaatsysteem onderhoudsvrij zijn en toch optimaal geïsoleerd blijven?

Onderhoud en service is van groot belang om een optimaal binnenklimaat te blijven garanderen. Maar wat nou als er een keuze is voor een klimaatleidingsysteem dat optimaal kan functioneren zonder service en onderhoud? Hoe? Dat legt GF graag uit!

Onderhoud aan klimaatsystemen

Onderhoud en service van een klimaatleidingsysteem brengt door de jaren heen niet alleen extra kosten met zich mee, maar ook ongemak. Immers, het klimaatsysteem is dan buiten gebruik. Daarom wordt steeds vaker de keuze gemaakt voor een onderhoudsvrij klimaatleidingsysteem. COOL-FIT 2.0 van GF Piping Systems is dan de juiste keuze.

100% onderhoudsvrij

COOL-FIT 2.0 bestaat uit een PE100 mediumvoerende binnenbuis die voorzien is van een hoogwaardig isolatieschuim en die vervolgens weer beschermd wordt door een slagvaste buitenmantel. Een voorgeïsoleerd, alles-in-één koelleidingsysteem die elke vorm van corrosie en condens tegengaat. Hierdoor is geen onderhoud of service van de leidingen meer nodig.

100% optimale isolatie gedurende de gehele levensduur

De buitenmantel kan goed tegen een stootje en beschermt daarmee niet alleen de isolatielaag, maar het maakt het leidingsysteem ook meteen vocht- en dampbestendig. Hierdoor blijft de isolatiewaarde gedurende de gehele levensduur 100% optimaal.

Ook profiteren van COOL-FIT 2.0?

Georg Fischer N.V. geeft u graag vrijblijvend advies over dit kwalitatieve klimaatsysteem. Wilt u alvast een voorproefje zien? Ga dan naar www.cool-fit.nl!

Bekijk het assortiment