Productnieuws

Maak kennis met de WTW-serie Sabik van Soler & Palau

Maak kennis met de wtw-serie “SABIK” van Soler & Palau (S&P). S&P produceert alle cruciale onderdelen, inclusief de motoren, zelf. Daardoor is S&P een van de weinigen die op dit moment door kunnen gaan met produceren én leveren. En niet onbelangrijk: de SABIK-serie levert een belangrijke bijdrage aan een geslaagde BENG-berekening! 

De SABIK-units zijn verkrijgbaar in 3 capaciteiten: 210, 350 en 500 m3/h. De units worden standaard met touchscreen handbediening geleverd en regelen plug&play middels de interne RV-sensoren. Door uit te breiden met CO2-sensoren (naar wens bedraad of draadloos) wordt maximale vraag-sturing bereikt (fctrl vanaf 0,46).   

Vooraf hoeft niet voor linker- of rechterconfiguratie te worden gekozen. Deze keuze maak je op de bouw, simpelweg door het omzetten van een dipswitch. Het inregelen is daarnaast ook eenvoudig middels potmeters. In geval van herhaling, zoals bij appartementen, kan de instelling van de eerste ingeregelde unit razendsnel worden overgezet naar de overige units: slechts 1 minuut per unit is nodig om deze in te stellen, in plaats van per unit steeds diverse menu’s te moeten doorlopen. 

Via het CONNECTAIR-platform van S&P kunnen de units via Wifi over IP worden benaderd. Bij toestemming van bewoner of gebouweigenaar, kunnen op afstand diagnoses worden gesteld, actuele parameters gecontroleerd, en instellingen aangepast.  

  • Capaciteiten: 210, 350 en 500 m3/h 
  • Handbediend of vraag-gestuurd 
  • Razendsnelle en eenvoudige inbedrijfstelling 
  • Linker-/rechterconfiguratie in 1 oplossing 

Kijk voor meer informatie op Solerpalau.com

Bekijk het assortiment

 
 
Meer weten over Soler&Palau?