Productnieuws

MAGNUM Mat: uniek en onderhoudsvrij vloerverwarmingssysteem

De MAGNUM Mat is een unieke vloerverwarmingsmat. Het systeem is ontwikkeld om over een bestaande  tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog vloerverwarming te kunnen installeren.

De mat is ca. 4 mm dun en kan in een lijmlaag meegenomen worden zonder dat slopen en uitfrezen nodig is. De mat komt vrijwel direct onder de oppervlakte te liggen. Dit verhoogt de opwarmsnelheid van de vloer wat het systeem zeer geschikt maakt voor badkamers. De geavanceerde thermostaat houdt rekening met de benodigde opwarmtijd, zodat je vloer altijd op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur heeft. MAGNUM Mat is verkrijgbaar in 22 verschillende oppervlaktes van 0,75 tot 25 m².

Levenslange garantie

MAGNUM Mat is een onderhoudsvrij vloerverwarmingssysteem met een levenslange garantie op de elektrotechnische werking van de verwarmingsmat en 2 jaar op de thermostaat en vloersensor.

MAGNUM Look spiegelverwarming

MAGNUM Look geeft altijd een heldere kijk bij het scheren, kappen en opmaken. Er is geen veeg met de handdoek voor nodig om jezelf weer te zien in de spiegel na het douchen of bij gebruik van warm water. MAGNUM Look wordt aangesloten en eenvoudig geschakeld via de lichtschakelaar en voorkomt condensvorming in “no-time”. Het voorkomt bovendien de nare handdoekstrepen die achterblijven na het verwijderen van condens.