Productnieuws

Meten is weten met TA-Smart; breng je gegevens tot leven

Wist jij dat HVAC-systemen 80% van de tijd werken op minder dan 50% van hun ontwerpbelasting? Dat is minder dan 20% van het debiet.  

Met de TA-Smart connected regelafsluiter heb je naadloos toegang tot kritische circuitparameters en informatie over de afsluiterconfiguratie rechtstreeks vanaf de smartphone, zelfs zonder BUS-communicatie. Dit geeft de installateur meer systeemtransparantie, lagere bedrijfskosten, makkelijkere foutopsporing en systeemoptimalisatie. 

TA-Smart is op dit moment leverbaar in de doorlaten DN 32 t/m DN80 en is opgebouwd rond 3 basisprincipes: 

Regeling  

Keuze uit diverse regelmogelijkheden zoals debiet, vermogen en klepstand van de afsluiter met een uitstekende regelbaarheid. Een ΔT begrenzing kan worden toegevoegd aan elk type besturing, zelfs in deellast. TA-Smart heeft de beste regelfunctie in zijn klasse, ongeacht het debiet, zelfs in deellast tot 0,5% van het nominale debiet. 

Meting 

Registreert continu en in real-time meetgegevens: het debiet, klepstand van de afsluiter, het temperatuurverschil, de aanvoer-/retourtemperaturen, het vermogen en de energie. 

Communicatie 

Communicatie en opslag: BLE, BUS, Analoog, Cloud 
Digitaal te configureren: Hytune-app, web-app 

TA-Smart is tot 83% compacter dan afsluiters van concurrenten – dit garandeert een naadloze montage, óók in retrofit-toepassingen. 

Bekijk het assortiment op Rensa.nl