Productnieuws

Microflex® HP, een all-in-one solution voor warmtepompsystemen

Met de nieuwe Microflex® HP leiding introduceert Watts dé ultieme oplossing voor de installatie van monobloc warmtepompen. In het intelligente ontwerp van dit leidingsysteem worden in dezelfde buitenmantel de buizen voor de toevoer en terugloop van verwarming en/of koeling gecombineerd met twee wachtleidingen voor de stroom- en netwerkkabels. Het resultaat hiervan is een complete en flexibele oplossing met hoge isolatiewaarde. 

Unieke eigenschappen 

Dankzij de combinatie van medium- en kabelleidingen in één enkele buitenmantel gaat het installeren van de Microflex® HP leiding snel en eenvoudig. Er is ook slechts één muurdoorvoer nodig om zowel de buis als de kabels in het gebouw te brengen. Hierdoor gebeurt het vervangen van de bedrading eveneens op een veilige en gemakkelijke manier. Ook zijn ultra-flexibele eigenschappen met kleine buigradius en zijn lage gewicht dragen bij tot een vlotte en efficiënte installatie. Een hoog rendement van deze leidingen wordt blijvend gegarandeerd door de hoogwaardige en verouderingsbestendige PE-X isolatie. 

Service 

Microflex® is beschikbaar op rollen van 100 meter en wordt kosteloos op maat versneden, dus overschotten worden vermeden. De levering gebeurt rechtstreeks op de werf, en dit op de gewenste dag.  

Aanvullende oplossingen 

Naast flexibele voorgeïsoleerde leidingen voor warmtepompen en boilers, biedt Watts ook een breed scala aanvullende systemen aan zoals het Vision® Wireless intelligent smart home thermostaatsysteem, een uitgebreid gamma aan verdelers, voorgemonteerde hydraulische modules en innovatieve balanceerventielen. Dit uitgebreide assortiment biedt klanten en eindgebruikers kwalitatief hoogwaardige en optimaal afgestemde producten aan en dit van slechts één enkele leverancier. 

Meer gedetailleerde informatie is te vinden op www.wattswater.nl

Bekijk het assortiment
 
 
Meer weten over Watts?