Productnieuws

NEA SMART 2.0 – de slimme ruimtethermostaat voor comfort en design

Met NEA SMART 2.0 wordt voldaan aan de meest uiteenlopende eisen op het gebied van vloerverwarming- en koeling. Van de ruimtetemperatuurregeling in eengezinswoningen tot complexe oplossingen tot maximaal 60 ruimtes. Installatie, inbedrijfstelling en onderhoud zijn met NEA SMART 2.0 niet meer tijdrovend.

Eenvoudige installatie en snelle inbedrijfstelling

Zowel de draadloze als bedrade (BUS) uitvoering van de NEA SMART 2.0 onderscheiden zich in de praktijk door een zeer eenvoudige installatie.

NEA SMART 2.0 profiteert daarnaast van een centrale programmering van alle thermostaten – gemakkelijk via smartphone, tablet of pc. Tijdrovend instellen en naregelen is niet meer nodig.

Klanttevredenheid verbeteren door onderhoud op afstand

Bespaar tijdrovende afspraken ter plaatste en vertrouw in plaats daarvan op onderhoud en diagnose op afstand. Zo kun je klanten snel en accuraat helpen.

Altijd de juiste comfortabele temperatuur

NEA SMART 2.0 leert van het verwarmings- en gebruiksgedrag in iedere ruimte en past zich daarop automatisch aan. Toch een andere temperatuur instellen? Dan kan dit eenvoudig met de hand of smart online via spraakbesturing of via de app.

Tot 20% besparen op verwarmingskosten

Dankzij de geofencing-technologie verwarmt NEA SMART 2.0 alleen wanneer de gebruiker ook daadwerkelijk thuis is – of onderweg daar naartoe.

Ook beschikt de NEA SMART 2.0 over openraamdetectie en een autonome energiebesparende modus, waarmee energiebesparingen tot wel 20% mogelijk zijn!

Elegant, tijdloos design

De ruimtethermostaten zijn verkrijgbaar in twee kleurvarianten – subtiel in het wit of als blikvanger in het zwart. Het display is standaard voorzien van een moderne LED-matrix.