Productnieuws

Nieuw in het assortiment: Metro Therm warmtepompen en boilers

Van bronboringen, advies, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en training: Nathan biedt de totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek. In nauwe samenwerking met beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Sinds dit jaar is Nathan ook officieel importeur van Metro Therm, het Deense zusje van alpha innotec, en zijn de Metro Therm producten verkrijgbaar bij Rensa.

De warmtepompen en boilers van Metro Therm vullen de alpha innotec producten perfect aan. Er wordt steeds meer gewerkt aan verduurzaming op wijk- en gebiedsniveau in Nederland en Scandinavië is daarin koploper. Metro Therm biedt producten die naadloos op de vraag in de markt aansluiten, voor een scherpe prijs. De METROAIR Split en de ECO boilers laten dit in de praktijk zien.

METROAIR Split: Lucht/water warmtepomp

De METROAIR Split is een gecombineerd verwarmings- en koelingssysteem,

dat ook voorziet in warm tapwater. Dit type warmtepomp is speciaal ontwikkeld voor huizen, vakantiewoningen en studio’s. De METROAIR Split bestaat uit een buitenunit van 6 kW met een SHK2000S-6 of een buitenunit van 8 of 12kW met een SHK200S. De binnenunit heeft een ingebouwde uitgebreide regelaar S40.

ECO boilers met Smart Control

De elektrische boilers, van equivalent volume van 60, 110 of 160 liter, zijn voorzien van Smart Control. Een intelligente regelaar die het actuele verbruikspatroon van week tot week voortdurend registreert. Op basis van de historie bepaalt de regelaar het toekomstige warmtapwaterverbruik. Het warmtapwater is altijd beschikbaar wanneer dat nodig is.

Met behulp van de Smart Control wordt het elektriciteitsverbruik gereduceerd tot 12%.

Meer weten?

Er is een scala aan Metro Therm producten verkrijgbaar via Rensa. Vraag uw Rensa contactpersoon of bekijk de Metro Therm producten op rensa.nl