Productnieuws

Nieuw: Krachtig en geruisloos koelen met Briza 22 van Jaga

Een klimaattoestel dat actief koelt én verwarmt: de nieuwe Briza 22 van Jaga verwarmt in de winter en zorgt voor verkoeling in de zomer. De ventilatorconvector is qua vermogen en koelcapaciteit te vergelijken met airconditioning, maar kan daarnaast een ruimte ook snel verwarmen. De innovatieve Briza 22 zorgt zo voor een comfortabel binnenklimaat in elk seizoen.

Greentech EC-motoren 

Briza 22 heeft dankzij toepassing van energiezuinige EC-motoren een uitzonderlijke stille werking en voldoet aan zeer strenge geluidseisen. Dit maakt het toestel uitermate geschikt voor utiliteitsbouw, zoals winkelruimtes, kantoorpanden, hotels en meer.

Door gebruik te maken van de nieuwste EC-motoren van EBM-PAPST, verbruikt de Briza 22 niet alleen veel minder elektrische energie, ook zijn deze motoren prima aanstuurbaar via de nieuwste domoticasystemen en verminderen ze de impact op het milieu.

Briza 22 toegepast in Hotel Bruno

Pakhuis Meesteren op de Kop van Zuid in Rotterdam is onlangs omgetoverd tot Hotel Bruno. Alle kamers in dit hypermoderne hotel beschikken over een Briza 22 waarmee het klimaat op individueel niveau met de keycard van de kamer te regelen is. De toestellen op de kamer kunnen op vraag koelen én verwarmen.

Door de stille maar zeer krachtige motor heeft de Briza 22 ondanks het hoge vermogen, een uitzonderlijke stille werking waarmee ze voldoen aan de hoge geluidseisen van deze hotelketen.