Productnieuws

Nieuw – Rehau RAUTITAN stabil 50 + 63 voor het transport van grotere volumes water

De alupex buis RAUTITAN van Rehau stabil is vanaf nu ook verkrijgbaar in de diameters 50 en 63 mm. Het RAUTITAN systeem voor grote diameters onderscheidt zich door zowel de doorstroming geoptimaliseerde buis als de bijbehorende fittingen. Daarnaast overtuigt het leidingsysteem door zijn eenvoudige en betrouwbare installatie. Zo is het complete programma RAUTITAN stabil verkrijgbaar in de diameters 16 t/m 63 mm.

Stabiliteit en meer comfort

Vanaf januari 2021 is het nieuwe systeem RAUTITAN stabil 50 en 63 verkrijgbaar en vervangt daarmee het bestaande RAUTITAN flex systeem voor verwarming en drinkwater in de afmeting 50 en 63 mm. Deze uitbreiding van het RAUTITAN stabil programma is vooral gericht op de hoogbouw waar men zowel de verdiepingsvloer als ook de schacht van één en hetzelfde leidingsysteem wil voorzien.

Kortom, een grotere leidingcapaciteit met de vertrouwde RAUTITAN stabil eigenschappen als hoge stabiliteit en robuustheid zoals je van REHAU mag verwachten.

Loodvrije installatie

Met de komst van de nieuwe buizen worden er ook bijbehorende schuifhulzen en fitingen geïntroduceerd. De verbinding van de nieuwe alupex buizen i.c.m. de polymeer schuifhulzen en RAUTITAN RX+ bronzen fittingen in de afmetingen 50 + 63 mm maakt een loodvrije installatie mogelijk.

Eenvoudige visuele controle

Ook het leidingsysteem voor grote maten is voorzien van de unieke REHAU schuifhulsverbindingstechniek. RAUTITAN zorgt met buis, fitting en schuifhuls voor een permanent dichte verbinding zonder O-ring en is zelfs geschikt voor een persproef met lucht. Zo maak je comfortabel snel en eenvoudig een zekere en dichte verbinding in een schacht of boven je hoofd.

Met RAUTITAN werk je met een robuust en betrouwbaar systeem op de bouwplaats.