Productnieuws

Nieuw: Zehnder kleurenpalet voor radiatoren

Ontdek het nieuwe Zehnder kleurenpalet ‘World of Colours’. Er zijn vijf verschillende werelden, elk met hun eigen karakter en bijpassende kleuren. Van ingetogen beige tot uitgesproken rood en alles wat er tussenin zit. Iedere Zehnder radiator in huis past perfect bij de sfeer die de bewoner wenst.

Van je kledingkeuze tot de inrichting van je huis; kleuren geven je de mogelijkheid om je eigen individuele stijl te creëren. Met het nieuwe Zehnder kleurenpalet ‘World of Colours’ heeft je klant alle keuze om ook de radiatoren perfect in zijn of haar persoonlijke interieur te laten passen en zo de eigen leefomgeving helemaal naar wens te kunnen samenstellen. Welkom in de Zehnder World of Colours!

Kleurmogelijkheden

Waar het ontwerp van een radiator van Zehnder staat voor functie en vorm, is de kleur van een designradiator doorslaggevend voor de uitstraling. Gaat je klant voor een eyecatcher of een radiator die opgaat in de ruimte? Met Zehnder World of Colours is er een ruim aanbod aan kernkleuren en trendkleuren, zodat je klant altijd zijn gewenste kleurstatement kan maken.

Kernkleuren Warm

De kleuren in deze categorie zijn zacht en natuurlijk en geven de ruimte een comfortabele en rustige ‘touch’. Ideaal voor badkamers en woonkamers wanneer je een uitnodigend gevoel van comfort wilt creëren.

Kernkleuren Cool

De kernkleuren uit het coole kleurenpalet zijn modern, tijdloos en robuust. Ideaal voor gebruik in ruimtes met een industriële cement of beton betonlook, maar ook op een witte muur zijn radiatoren in bijvoorbeeld matzwart en antraciet grijs een prachtige verschijning.

Maak het plaatje compleet

Wanneer de designradiator in de gewenste kleur is gevonden en je het plaatje helemaal af wilt maken, dan is er de mogelijkheid om voor de CV badkamerradiator een kranenset in kleur bij te bestellen. Diverse kranensets met thermostaatknop van de Zehnder Design Line, die voorheen alleen in wit, chroom of rvs verkrijgbaar waren, zijn nu ook in de radiatorkleur verkrijgbaar.

Meer info en aanvraag Zehnder World of Colours kleurenkaart:  https://bit.ly/3abaxGD

 
 
Meer weten over Zehnder?