Productnieuws

De nieuwe generatie warmtepompbehuizing van Burgerhout staat voor de deur

Vanaf begin volgend jaar kan de Delta-Discovery Air van Burgerhout in meerdere afmetingen worden geleverd. En wordt deze warmtepompbehuizing leverbaar met het innovatieve (gepatenteerde) WindShield.

Meer maatwerk, meer installatiegemak en meer keuzevrijheid!

We hebben geen glazen bol om in de toekomst kijken maar, als gezonde ondernemer, moet je uiteraard wel aan de toekomst denken. En als we het dan hebben over de ontwikkelingen van de warmtepomp, dan staat ons nog wel wat te wachten. Deels zal dat gaan over de techniek, maar voor een belangrijk deel ook over de behuizing van de warmtepomp. Geluid, esthetica en zo zijn er wel meer zaken te bedenken. Uitdagingen genoeg.

Nieuwe vragen

De Delta-Discovery Air is een robuuste en solide warmtepompbehuizing die inmiddels vier jaar op de markt is en op diverse daken in ons land is te zien. Prima geschikt voor woningen met een hellend dak, voor zowel monoblock als splitunit. Modulair op te bouwen en middels prefab, bijvoorbeeld via Rensa, in één beweging op het dak te plaatsen. Geen EPC-verlies en zeer weinig leidingwerk waardoor de efficiency van de warmtepomp verbetert. Een unieke oplossing gebaseerd op de marktvraag. Maar ja, de tijd staat natuurlijk niet stil en dus komen er nieuwe vragen. Over afmetingen, kleuren, materiaalkeuze, ontluchting, het inspectieluik … om maar eens een paar zaken te noemen. Meer keuzevrijheid bij het samenstellen van de beste oplossing. De installateurs en de projectontwikkelaars vragen er om. Bij Burgerhout wordt goed geluisterd naar de markt en wordt niet alleen ingespeeld op de veranderende vraag: Burgerhout komt met concrete aanpassingen en verbeteringen. Nog slimmer en nog efficiënter.

Altijd een passende oplossing

Vanaf begin volgend jaar kan de Delta-Discovery Air in meerdere afmetingen worden geleverd, afmetingen die nog beter zijn afgestemd op het formaat van de warmtepomp die wordt geplaatst. Verder kan de opdrachtgever kiezen uit diverse kleuren. Voor de installateur een keuze uit diverse opties: wel of geen rioolbeluchting, wel of geen WTW-aansluiting en wel of geen inspectieluik. En over innovaties gesproken: wat te denken van het op de VSK geïntroduceerde WindShield. Het WindShield (gepatenteerd) is een licht gebogen plaat die aan de buitenzijde van de Delta-Discovery Air wordt gemonteerd en nadelige effecten van de wind op de warmtepomp wegneemt. De voordelen zijn evident maar je moet het maar wel even bedenken!  

 
 
Meer weten over Burgerhout?