Productnieuws

Haal nu nóg meer voordeel uit de Panasonic warmtepompen

Warmtepompen van Panasonic zorgen voor een efficiënte oplossing voor verwarming, koeling en warm tapwater. Het ruime assortiment van Panasonic biedt geschikte oplossingen voor elke woning. Zo is de combo tank een warmwaterboiler en cv-buffervat in een, die eenvoudig te plaatsen is en samen met een Panasonic Mono Bloc een plug-and-play-oplossing vormt.

Daarnaast geven de Panasonic Mono Bloc R32-uitvoeringen je vele voordelen en verdien je daarbovenop nog eens additionele Rensa Rewards.

Renovatieprojecten

Een combo tank bestaat uit 185 liter boiler ten behoeve van warmwater en een 80 liter cv-buffervat (model PAW-TD20B8E3-1). Deze toepassing is speciaal ontwikkeld voor renovatieprojecten en zeer geschikt voor snelle integratie in een bestaande installatie. De combo tank wordt geleverd met een 3-weg klep en een A-klasse pomp voor de cv-installatie.

Het is eenvoudig te installeren, heeft een aantrekkelijk uiterlijk, een geëmailleerde tank van hoge kwaliteit en hoge efficiëntie voor de productie van warm water en verwarming.

Behoefte aan meer warm water?

Een combinatie van de Mono Bloc unit en een combotank maakt het mogelijk het geheel nog esthetischer te installeren in een zeer beperkte ruimte. Met de rvs-combotank (model PAW-TD23B6E5) is het mogelijk om 230 liter warm water op voorraad te hebben. De cv-installatie is ook direct aan te sluiten op zowel de geïntegreerde buffer van 60 liter als de standaard A-klasse cv-pomp.