Nieuw bij Nefit Bosch: nu ook bodemwarmtepompen

Nefit Bosch introduceert, naast nieuwe binnenunits en nog stillere buitenunits, ook een nieuwe lijn Bosch bodemwarmtepompen met een range van 2 tot 400 kW. Installateurs hoeven hiervoor niet zelf gecertificeerd te zijn: ze kunnen ‘meeliften’ op de BRL-certificering van Nefit Bosch.  

Nieuwe bodemwarmtepompen

Compress 6000 LWM

Aan/uit bodem-warmtepomp met vermogens van 4,5 tot 10 kW,  die door zijn scherpe prijs bij uitstek geschikt is voor particuliere woningbouw (BENG/NTA8800-ready). Een passief koelstation is leverbaar als accessoire.       

Compress 7001i LWMF

Nieuw type modulerende bodemwarmtepomp met een gesloten, verticale aardcollector als bron. De vermogensrange is 2 tot 16 kW, COP tot 5,9 (B0/W35). Energielabel A+++ (verwarming) / A+ ( warm water).

Compress 7000 LWM High Output

De nieuwe bodemwarmtepomp voor de grote woningbouw, gestapelde bouw met een  vermogensrange van 22 tot 80 kW, en zelfs tot 400 kW in cascade-opstelling. Een belangrijk pluspunt is ook de ongekend hoge SCOP tot 5,6.

Nieuwe Luchtwarmtepompen

Compress Hybrid 3000i / 7000i AWS

Nieuwe extra compacte binnenunits die zowel met Nefit EnviLine buitenunits, als de nieuwe Bosch Compress buitenunits zijn te combineren en overal zijn te plaatsen. Met een modulerend verwarmingsvermogen van 2-6 kW en 5-9 kW.

Compress 7400i AW Monoblock buitenunit

Een extra stille buitenunit waarmee een geluidsvermogen van 49 en een geluidsdruk van 40 dB(A) kan worden gehaald (BENG/NTA8800 Ready). Leverbaar in twee vermogens, 5 en 7 kW.

Warmtepompen met een Plus

Naast de concurrerende prijs-prestatieverhouding van de nieuwe warmtepompen levert de vertrouwde organisatie van Nefit Bosch voor installateurs extra pluspunten op:

  • Jarenlange internationale ervaring

Met 900.000 geplaatste warmtepompen en ontwikkel- en productiecentra in heel Europa is Bosch een van de meest ervaren spelers op de internationale markt.

  • Optimale trainingsfaciliteiten en verkoopondersteuning  

Met Nefit Bosch sta je er nooit alleen voor, juist bij nieuwe technologie een aangename zekerheid 

  • BRL-gecertificeerde ondersteuning bij ontwerp, realisatie en beheer

De specialisten van Nefit Bosch kunnen ontzorgen in het voldoen aan alle wettelijke eisen en voorwaarden.

Vanaf medio juni te bestellen bij jouw groothandel. Meer weten? Ga naar nefit-bosch.nl of neem contact op met jouw Rensa-verkoopkantoor.