Een onderhoudsvrij leidingsysteem voor jouw klimaatsysteem? Dat wil je toch ook!

Onderhoud en service van een traditioneel geïnstalleerd airconditioning- en een ventilatiesysteem is van groot belang voor een optimaal binnenklimaat. Er is echter nu ook een klimaatleidingsysteem dat optimaal kan functioneren zonder service en onderhoud. Hoe en wat, dat leggen wij je graag uit…

COOL-FIT 2.0

Onderhoud en service van een klimaatleidingsysteem brengt door de jaren heen niet alleen extra kosten met zich mee, maar ook ongemak. Immers, het klimaatsysteem is dan buiten gebruik. Daarom wordt steeds vaker de keuze gemaakt voor een onderhoudsvrij klimaatleidingsysteem. COOL-FIT 2.0 van GF Piping Systems is dan de juiste keuze. Dit koelleidingsysteem voor klimaatinstallaties is namelijk voorgeïsoleerd zodat elke vorm van condens- én corrosievorming voorkomen wordt. Hierdoor is geen onderhoud of service van de leidingen meer nodig.

100% condens- en corrosievrij

COOL-FIT 2.0 bestaat uit een PE100 mediumvoerende binnenbuis die voorzien is van een hoogwaardig isolatieschuim en die vervolgens weer beschermd wordt door een slagvaste buitenmantel. Een voorgeïsoleerd, alles-in-één koelleidingsysteem die elke vorm van corrosie en condens tegengegaan.

Ook profiteren van COOL-FIT 2.0?

COOL-FIT 2.0 heeft namelijk nog veel meer voordelen. Georg Fischer N.V. geeft je graag vrijblijvend advies over dit kwalitatieve klimaatsysteem. Wil je alvast een voorproefje zien? Ga dan naar cool-fit.nl!