Productnieuws

Optimaal wooncomfort met het RAUTITAN verwarmingsinstallatiesysteem

Veelzijdige oplossingen voor alle inbouwsituaties. Met het installatiesysteem RAUTITAN wordt de warmte betrouwbaar vanaf de ketel tot aan de laatste radiator verdeeld. Het materiaal speelt hierbij een belangrijke rol. Leidingen verdwijnen immers na het aanleggen voor tientallen jaren uit het zicht. Een duurzaam leidingsysteem is van belang om jarenlang van een comfortabele warmte in je woning te genieten.  

PE-Xa buizen – het materiaal van de hoogste kwaliteit 

Door zijn robuuste bouw en hoogste vernettingsgraad voldoet de RAUTITAN buis niet alleen aan de hoge eisen in de installatie maar ook die in de bouw. Een levensduur van meer dan 50 jaar, corrosiebestendig en eenvoudig te verwerken.. zomaar een aantal kenmerken die er voor zorgen dat de PE-Xa buis voldoet aan de allerhoogste eisen. 

De universele buis RAUTITAN flex biedt optimale flexibiliteit, ook bij lage temperaturen. Wanneer de installatie om een buigvaste buis vraagt, dan wordt RAUTITAN stabil toegepast – de  robuuste metaal-kunststof-buis. Af-fabriek voorgeïsoleerde buizen bieden bescherming tegen warmteverlies, ongewenste opwarming en geluidsoverdracht.  

Radiatoraansluitingen vanuit de vloer of de wand 

Aansluitingen vanuit de vloer: Hoogwaardige RVS-garnituren voor het aansluiten van je radiator. Deze aansluitelementen kunnen eenvoudig gelakt worden zodat ze optisch perfect aangepast kunnen worden aan de omgeving.  

Aansluiten vanuit de wand: De aansluitingen verdwijnen in de muur en uit het zicht. Zo blijft de vloer vrij en kan er eenvoudig schoongemaakt worden onder de radiator.  

Aansluitgarnituur direct met druk belastbaar: Met deze speciale radiator CuMs aansluitgarnituur kan de installatie direct onder druk gezet worden. Het aansluitgarnituur kan eenvoudig gemonteerd worden vanuit de vloer of vanuit de wand. 

Bekijk het assortiment

 
 
Meer weten over REHAU?