Productnieuws

Orcon HRC-EcoSmart: draadloos communicerend 2-zonesysteem

Maak kennis met de Orcon HRC-EcoSmart. Een gloednieuwe toevoeging binnen de succesvolle HRC-reeks balansventilatiesystemen. Welke een volledig uniek 2-zonesysteem op de markt brengt.

Ventileren naar behoefte

Dit betekent dat de HRC-EcoSmart ervoor zorgt dat er in twee zones vraaggestuurd geventileerd wordt op basis van een CO2-luchtkwaliteitsmeting. In de woonkamer en hoofdslaapkamer wordt een CO2-sensor geplaatst die draadloos communiceert met de zoneklep, waardoor op elk moment van de dag exact de gevraagde luchtdebiet fluisterstil op de juiste plaats in de woning wordt ingeblazen. Ook wordt er hierbij gebruik gemaakt van een zogenaamde ‘smart control’ met ellips-vormige klep, voor een extra hoog comfort.

Installatievriendelijk

Uniek binnen de markt is de draadloze communicatie tussen de sensoren, het toestel, en de kleppen. Hierdoor kunnen deze ook verderop in de installatie geïnstalleerd worden in het kanaalwerk, en hoeven er geen extra draden getrokken of aangesloten worden. Daarnaast zijn de kleppen voorzien van volledig doorzichtige behuizing waardoor de kleppositie eenvoudig is te zien om installatie en onderhoud verder te versimpelen. Het systeem is hierdoor zeer flexibel, installatievriendelijk en gemakkelijk toe te passen.

Alle voordelen van de HRC

Net als de HRC-EcoMax en MaxComfort geniet ook deze nieuwste toevoeging van de hoogste thermische rendementen in de markt, hoogste A+ energielabel, ingebouwde vochtsensor, een laag geluidsniveau, en een modulerende 100% bypass. Tenslotte kunnen wederom tot 20 verschillende sensoren worden toegepast waaronder onze bekende CO2 bedieningssensor en CO2 ruimtesensor.