Productnieuws

Oventrop wandinbouw-regelset: drie unieke voordelen

Eén: de Oventrop Unibox is maar 57 mm diep en past dus in 7 cm gipswanden. Twee: een dynamische regeling van retour- én ruimtetemperatuur is mogelijk. Drie: ook leverbaar met design-frontplaat van zwart of wit glas. De Unibox is niet voor niets dé favoriet voor badkamer, aanbouw en thuiskantoor!

Regelt tot 30 m2 zonder vloerverwarmingsverdeler

Op een Oventrop Unibox kun je een 100 m circuit van 16x2 mm meerlagenbuis aansluiten, voor circa 15 m2 oppervlakteverwarming. Maar via het Oventrop Duo-aansluitstuk sluit je gewoon twee van die slangen van maximaal 100 m per stuk aan. Bij een hart op hart verlegafstand van 15 cm regel je zo zelfs 30 m2.

Een verdeler is niet nodig. De Unibox heeft bovendien de ondiepste inbouw in de markt en past zelfs in standaard tussenwanden. Ook dat bespaart ruimte, arbeidstijd en kosten!

Overzicht Oventrop Unibox wandinbouw-regelsets

Als regelunit vloerverwarming is de Oventrop Unibox E RTL een veelgebruikte oplossing.

De Oventrop Unibox T-RTL regelt de retour van de vloerverwarming én de ruimtetemperatuur. Oventrop is de enige fabrikant die ook een uitvoering levert met een energiezuinige dynamische regeling. Dat is de Oventrop Unibox TQ-RTL. Beide zijn er ook in R-Tronic uitvoering zonder thermostaatknop.

Ook wandinbouw-regelsets met zwart of wit glas

De Oventrop Unibox is er — naast witte kunststof — ook in uitvoeringen voor designbadkamers: met een frontplaat van wit of zwart glas en een chromen thermostaatknop. Dankzij een traploos schuifsysteem kun je de frontplaat altijd eenvoudig perfect positioneren.

Bekijk het assortiment