Productnieuws

Plug-in Radiator van Zehnder

Met een Plug-in Radiator van Zehnder kies je voor een duurzame verwarmingsoplossing. In een tijd waarin gasloos en energieneutraal de boventoon voeren, zijn de all-electric radiatoren van Zehnder de perfecte aanvulling op vloerverwarming en de warmtepomp.

Zo creëer je ook in de badkamer, slaapkamer of studeerkamer een comfortabel leefklimaat. En dat is nog eens zeer gemakkelijk ook: de Plug-in Radiator vraagt alleen om een stopcontact en is in een handomdraai geïnstalleerd. 

All-electric 

Een Plug-in Radiator is volledig elektrisch en uitermate geschikt voor duurzame nieuwbouw en renovatie met zonnepanelen. In een woning van nu zorgt de warmtepomp voor warm water en de vloerverwarming voor comfortabele warmte op de begane grond. Op de slaapkamer en in de badkamer zorgt de Plug-in Radiator voor snelle en comfortabele warmte. Zonnepanelen voor energieopwekking maken van elektrisch verwarmen een duurzame verwarmingsoplossing. 

Snel en gemakkelijk 

Ophangen, stekker in het stopcontact en klaar. Het aanleggen van verwarmingsbuizen is verleden tijd. Hang de radiator op elke gewenste plek met een stopcontact in de buurt en plaats de draadloze bediening binnen handbereik en stel gemakkelijk een weekprogramma in. Een Plug-in Radiator maakt in korte tijd de ruimte aangenaam warm. ‘Heat on demand’ noemen ze dat. En dat is zeer comfortabel. 

Elektrische radiatoren voor de projectenbouw 

In projecten met meerdere gelijke woningen of appartementen is een Plug-in Radiator van Zehnder de perfecte oplossing. Speciaal voor projectenbouw is er een assortiment aan betaalbare elektrische radiatoren die de badkamer en woon- en slaapkamer op ieder gewenst moment snel en comfortabel verwarmen. 

Actie: Gratis kleur op alle Zehnder radiatoren 

Bestel je in de maanden september tot en met december 2020 een Zehnder radiator bij Rensa? Dan krijg je 'm zonder meerprijs in jouw favoriete kleur. Zo geef je extra kleur aan het huis van jouw klant en bespaar je op de aanschafprijs.