Productnieuws

Elektrisch verwarmen: stroomvreter of volwaardig alternatief?

Na een zonovergoten zomer staat het stookseizoen opnieuw voor de deur. De groeiende onzekerheid rond fossiele brandstoffen en gas – en de prijsstijgingen die daarmee gepaard gaan – duwen steeds meer huishoudens in de richting van groene stroom en zelfvoorziening. Dit vertaalt zich ook in de manier waarop we verwarmen: elektrisch wordt langzaam maar zeker de nieuwe norm.

Radson Yali series

Als voortrekker van sustainability haalt Radson alles uit de kast om zowel de efficiëntie als het gebruiksgemak van elektrische verwarming naar nieuwe hoogtes te tillen. Een mooi voorbeeld hiervan is de Yali serie, die gekenmerkt wordt door subtiele designs die tot hun recht komen in vrijwel ieder interieur.

Deze met plantaardige olie gevulde radiatoren zijn verkrijgbaar in zowel horizontale als verticale uitvoering, en dragen op die manier bij aan een optimale ruimte-invulling. Voor een verlaagde energieconsumptie maken ze bovendien gebruik van sequentiële bediening, een slimme functie die het achterpaneel enkel activeert wanneer de temperatuur 1°C onder de gewenste waarde daalt. Dit alles in combinatie met de digitale bediening, die zeer precies instelbaar is tot op 0,1°C, zorgt voor een aanzienlijke besparing op je stroomfactuur.

Modellen

Waar de Yali Parada voorzien is van een effen voorpaneel, voegt de Yali Ramo wat meer persoonlijkheid toe met zijn discreet gelijnd profiel. De Yali Digital gaat dan weer een stapje verder in termen van gebruiksgemak en laat ook vanop afstand bedienen via een smartphone of de Touch E3 console. De Yali GV verenigt al het bovenstaande in een ruimtebesparend, verticaal design.

Alle Radson Yali modellen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten om perfect te voldoen aan de individuele comfortbehoeften.