Productnieuws

Razendsnel vakwerk? Kies je Oventrop Regumat pompset!

Probeer het en je wilt niet meer anders. Voor gemengde circuits neem je een Regumat M3, voor circuits zonder menggroep een Regumat S en voor circuits met een thermische regeling een Regumat F. Bij o.a. een pelletketel pak je een Regumat RTA.

Topkwaliteit die tijd en ruimte bespaart

Een kant-en-klaar Regumat station van Oventrop bespaart montagetijd, oogt fraaier en neemt minder ruimte in beslag. De Duitse kwaliteit waarborgt feilloos functioneren.

Voor verwarmingscircuits kun je kiezen uit meer dan twintig Oventrop Regumat S, M3 of F pompsets. En voor installaties met vastebrandstofketels, waarbij een retourtemperatuur boven het dauwpunt nodig is, zijn er diverse Regumat RTA’s.

Bij elk type Regumat kun je zelf kiezen of je hem wilt bestellen met pomp (Wilo of Grundfos) of zonder pomp. De stations zijn verder eenvoudig modulair uit te breiden, met alles van een verdelerbalk tot een elektronische regelaar.

Compleet aangeleverd, snel gemonteerd

De Regumat S, M3 en F voor verwarmingscircuits, bijvoorbeeld, omvatten alle benodigde appendages voor het ruimtebesparend aansluiten van warmtebronnen, pompen en leidingen.

Bij al deze stations zijn aanvoer en retour afsluitbaar en een terugslagklep in de retourleiding voorkomt een verkeerde circulatie. Je kunt ook een uitvoering kiezen inclusief pompkogelkraan. De Regumat M3 en F zijn uitgerust met een driewegmengkraan. Bij de M3 met servomotor en bij de F meestal met temperatuurregelaar.

Een Oventrop Regumat kan ook ‘op zijn kop’ worden gebruikt. De twee meters die de aanvoer- en retourtemperatuur weergeven zet je dan even met de goede kant boven.

Bekijk het assortiment