Productnieuws

Remeha Ace-familie: vertrouwde warmte, klaar voor de toekomst

Vertrouwde warmte en klaar voor de toekomst met de cv-ketels van Remeha: Avanta Ace, Tzerra Ace of Calenta Ace. Het maakt niet uit welk toestel je installeert: alle Remeha Ace-toestellen werken op hetzelfde besturingssysteem.  Groot voordeel voor jou als installateur: als je er één kent, ken je ze allemaal.

eSmart Inside

De Ace-familie is uitgerust met het geavanceerde eSmart Inside besturingssysteem. eSmart Inside geeft de cv-ketel meer intelligentie en staat voor de brede range aan digitale mogelijkheden die Remeha biedt en de komende jaren gaat bieden om haar toestellen slimmer en daarmee zuiniger te maken. Zodoende kan met de slimme eTwist thermostaat en handige eTwist app snel en moeiteloos de temperatuur in huis worden geregeld, waar de eindgebruiker zich ook bevindt! 

Klaar voor de toekomst 

De cv-ketels van de Ace-familie zijn klaar voor de toekomst. De toestellen zijn slim voorbereid op de koppeling met duurzame technieken, waaronder de zonneboiler en hybride warmtepomp. Verder zijn de cv-ketels geschikt voor aardgas met 20% waterstof bijmenging. Dus met een cv-ketel uit de Ace-familie maak je de juiste keuze voor nu én in de toekomst. 

Avanta Ace 

Remeha heeft de Avanta naar een next level gebracht. De vertrouwde sterke eigenschappen zijn aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen. De nieuwe Avanta Ace van Remeha biedt installateurs belangrijke voordelen. Slimmigheden, zoals standaard ingebouwde onderdelen, zorgen ervoor dat de Avanta Ace snel en eenvoudig te installeren én te onderhouden is.  

Tzerra Ace – de perfecte all-rounder 

De Tzerra Ace is ondanks zijn geringe afmetingen een echte kanjer. Bij de ontwikkeling van het toestel is goed geluisterd naar de wensen vanuit de markt. Hierdoor biedt het toestel een optimaal warmte- en warmwatercomfort. Door de toepassing van uitsluitend betrouwbare componenten, is de Tzerra Ace een kwalitatief zeer hoogwaardige cv-ketel. 

Calenta Ace - luxe en duurzaam wooncomfort 

Met de Remeha Calenta Ace kies je voor luxe wooncomfort. Hij is beter, handiger, robuuster en vooral slimmer dan andere cv-ketels. De optionele automatische bijvulinrichting maakt het leven nog makkelijker. Hij zorgt ervoor dat de waterdruk in de ketel nooit te laag wordt. Knoeien met een vulslang is daarmee verleden tijd. 

Direct advies welke nieuwe cv-ketel past bij de woning?

Bekijk het assortiment