Productnieuws

Remeha Elga Ace: De hybride warmtepomp die helpt besparen en verduurzamen

Met de introductie van de Elga Ace biedt Remeha een zeer compacte en lichte hybride warmtepomp die met elke cv-ketel werkt. Deze hybride warmtepomp is een haalbare, betaalbare en realistische (eerste) stap op weg naar verduurzaming van woningen. De Elga Ace is toepasbaar in elk woningtype en biedt een aantal unieke voordelen.

Warmte tegen de laagste kosten

De Elga Ace stuurt de cv-ketel, als enige in de markt aan, met OpenTherm, waardoor de warmtepomp optimaal ingezet wordt. De cv-ketel produceert nooit meer warmte dan nodig is. Als verwarmen met hernieuwbare energie meer energie of elektriciteit kost, schakelt de installatie automatisch en direct over op de cv-ketel. Dankzij deze werking is de gebruiker altijd verzekerd van voldoende warmte tegen de laagste energiekosten.

Snel en eenvoudig te installeren

  • De ingebouwde open verdeler, temperatuursensoren en automatische ontluchter maken dat de cv-ketel, zonder gebruik van terugslagkleppen, hydraulisch kan worden aangesloten.
  • Na een snelle installatie helpt de Remeha Smart Start App met een eenvoudige stap-voor-stap begeleide inbedrijfstelling. 
  • Het gebruiksvriendelijke menu, met afgeschermd installateursniveau en vooraf ingestelde keuzeprogramma’s, zorgt ervoor dat de Elga Ace gemakkelijk kan worden ingesteld voor de meest optimale werking.
  • De Elga Ace is standaard uitgerust met een communicatiemodule (gateway). Door de gateway te activeren en te registeren ontvangt de installateur een automatisch gegenereerde e-mail in geval van storing. De mail bevat de foutcode en de locatie van de Elga Ace zodat je het storingsbezoek van te voren goed kunt voorbereiden. Dit bespaart tijd tijdens het bezoek. Daarnaast kan je tijdig reageren op een storing zodat onnodig gasverbruik door verwarmen met de cv-ketel wordt voorkomen. Een mooie extra service richting jouw klant.

Vertrouwd

De Elga Ace is niet alleen ontzettend handig, maar ook slim door eSmart Inside. eSmart Inside is het digitale platform dat ook wordt gebruikt bij onze cv-ketels Tzerra Ace en Calenta Ace. Herkenbaar en vertrouwd.

Be a hybrid hero

Om installateurs optimaal te ondersteunen heeft Remeha het hybrid hero programma ontwikkeld. Installateurs worden op weg geholpen om een erkende Remeha hybride warmtepomp installateur te worden. Op die manier wordt gebouwd aan een netwerk waar consumenten terecht kunnen voor hun hybride warmtepomp, waaronder de Elga Ace.

Wat levert het op?

  • Het hoogste rendement;
  • Eenvoudig en snel te installeren;
  • Toe te passen met elk merk cv-ketel;
  • Zekerheid met de ondersteuning van Remeha.

Ondersteuning

Remeha staat installateurs met raad en daad bij. Van uitgebreide informatie en handige tools tot trainingen en ondersteuning bij installatie. Het is een win-winsituatie.

remeha.nl/Elga-Ace