PVT-warmtepomppanelen Triple Solar per direct beschikbaar bij Rensa Verwarming & Ventilatie

Rensa Verwarming & Ventilatie heeft haar duurzame assortiment opnieuw uitgebreid. De PVT-warmtepomppanelen van het Nederlandse Triple Solar zijn vanaf mei bij de groothandel te bestellen.

Met PVT-warmtepomppanelen wordt zonne-energie niet alleen omgezet in elektriciteit, maar ook in warmte. Zo is dit PVT-paneel in feite zowel een traditioneel zonnepaneel als energiebron voor de warmtepomp. De warmtewisselaar achter het zonnepaneel
levert 24 uur per dag bronenergie voor de warmtepomp.

Rensa Verwarming & Ventilatie levert het complete Triple Solar-systeem: de PVTwarmtepomppanelen met Nibe warmtepomp, accessoires en het benodigde installatiemateriaal zoals frames en montagerails. 

Warmtepomp-specialist

“Rensa streeft ernaar om als warmtepompspecialist voor iedere situatie een passende oplossing te bieden. Daarmee is Triple Solar een perfecte aanvulling op ons assortiment”, zegt categoriemanager Kevin Verweij. “De systemen van Triple Solar zijn geschikt als alternatief voor grondboringen en lucht/water warmtepompen. Wanneer grondboringen of geluidsnormen een probleem zijn, is het systeem van Triple Solar dé oplossing.”

Uniek systeem

De Triple Solar PVT-panelen in combinatie met een warmtepomp die via Rensa te bestellen is, is ‘absoluut uniek’, stelt Research & Development-manager Frank van Maanen van Triple Solar. “De bron en de warmtepomp zijn volledig op elkaar afgestemd. De software van de warmtepomp is zelfs zo aangepast dat je de performance van de bron op het display van de warmtepomp kunt volgen.”

“De combinatie heeft bovendien een gelijkwaardigheidsverklaring, als onafhankelijke waarborg voor de kwaliteit en de prestaties. Met dit systeem, dat de afgelopen jaren al met succes in honderden woningen is toegepast, bieden we dan ook écht een onderscheidende oplossing.”

Service en technisch advies

Cees Mager, oprichter en CEO van Triple Solar: “We zijn blij en trots dat ons complete PVT-systeem, panelen met warmtepomp, nu ook bij Rensa verkrijgbaar is. Rensa sluit als verkooppartner perfect aan bij onze wensen. Bij Rensa Verwarming & Ventilatie staat service en technisch advies hoog op de agenda. En net als Rensa is Triple Solar 100 procent Nederlands. We hebben alle vertrouwen in deze samenwerking met dit unieke Nederlandse bedrijf.”