Redactioneel

Service-onderdelen Rensa ook in het weekend beschikbaar

Stel: je krijgt een telefoontje van een klant en moet met spoed een ketelonderdeel vervangen. Met de weekendservicedienst van Rensa hoef je als installateur niet meer bang te zijn om mis te grijpen. Bij de balie is een uitgebreid assortiment service-onderdelen van alle grote ketelmerken voorradig.

Om installateurs in heel Nederland goed van dienst te zijn, vind je op diverse locaties Rensa servicebalies terug. Hier is altijd een ruim aanbod aan courante onderdelen aanwezig. Dat scheelt een installateur weer voorraadruimte in zijn bedrijfswagen. Om de service richting de installateur nog verder uit te breiden, introduceerde Rensa de weekendservicedienst. Dit biedt de installateur de mogelijkheid om bij de Rensa Servicebalie in de buurt het gewenste service-onderdeel op te halen. Voordeel voor de installateur is dat zijn klant in nood ook in het weekend niet in de kou hoeft te zitten.

Hoe werkt het?

Het concept is simpel. De installateur neemt contact op met de betreffende weekenddienstmedewerker om te kijken of het service-onderdeel op voorraad is. Vervolgens bespreekt de medewerker van Rensa waar en wanneer het onderdeel opgehaald kan worden. Om het proces nog soepeler te laten verlopen, introduceerde Rensa de Servicewijzer App. Hiermee heeft de installateur te allen tijde inzage in het actuele voorraadaanbod van Rensa. Zo weet je met een paar drukken op de knop of jouw service-onderdeel nog op aanwezig is. Zo ja, schakel dan met de servicemedewerker van Rensa. De weekendservicedienst is beschikbaar op zaterdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op zon- en feestdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Service

Het liefst wil iedere installateur altijd en op ieder tijdstip met de juiste onderdelen werken. Met meer dan 30.000 onderdelen in het assortiment beschikt Rensa over de voorwaarden om in die behoefte te voorzien. Het maakt hierbij niet uit of het om regulier onderhoud, een storing of een andere acute situatie gaat. Met het gevarieerde aanbod aan cv-installaties, ventilatie-onderdelen of warmtepompsystemen is jouw klant altijd snel geholpen. Ook in het weekend.