Productnieuws

Symaro biedt opnemers voor ieder type installatie

Energiebesparing dankzij uiterst nauwkeurige meting. Symaro™ opnemers registreren en geven gemeten waarden snel en nauwkeurig door en bieden zo een optimale basis voor een nauwkeurige en dus energiezuinige en dus kostenefficiënte regeling van een HVAC-installatie. Reduceer tijd en kosten met slimme innovaties zoals de geïntegreerde testfunctie en de veelzijdige multi-opnemers. De opnemers kunnen snel en laagdrempelig  geïnstalleerd en in gebruik worden genomen.

Verschillende installaties vragen om verschillende oplossingen. Siemens biedt een breed assortiment aan opnemers van verschillende prijsklassen, kenmerken en keurmerken. Eén betrouwbaar merk voor al jouw installaties. Het Symaro assortiment biedt vier productranges zodat je de beste prijs-kwaliteitverhouding kunt kiezen voor iedere toepassing.

Siemens biedt vijf jaar zekerheid

Siemens biedt nu een garantietermijn van vijf jaar op nieuw aangeschafte Symaro opnemers maar ook op de afsluiters en aandrijvingen en luchtklepservomotoren. Deze aanvullende garantie toont het vertrouwen in de productkwaliteit en geeft je zekerheid.

Meer informatie?

Vraag Rensa naar de mogelijkheden of kijk op siemens.nl/symaro.

 
Meer weten over Siemens