Productnieuws

Slimme en duurzame boiler: E-Smart Plus

De E-Smart Plus is een unieke, elektrische boiler. De zelflerende regeling bespaart je zomaar 10% energie vergeleken met oudere elektrische boilers. Het droge verwarmingselement heeft een extra lange levensduur. En je schaft hem aan voor een scherpe prijs.

Slimme boiler 

Je gebruikt niet continu warm water. Dus is het zonde om je boiler continu te verwarmen. De E-Smart Plus analyseert je gebruikspatroon en past zijn verwarmingsprogramma daar op aan. Zo staat er warm water klaar op de momenten waarop je het nodig hebt. Wanneer je geen warm water gebruikt, bespaar je energie. 

Met een speciale app kun je de boiler op afstand een graad hoger zetten wanneer de zon schijnt. Zo kun je eigen zonne-energie gebruiken. 

Duurzame boiler 

De tank van de E-Smart Plus is van RVS gemaakt. Dat is duurzaam op verschillende manieren. Allereerst heb je voor het maken van RVS boilers minder energie nodig dan voor koperen boilers. Daarnaast is RVS ook veel minder gevoelig voor kalk. En als kers op de taart is RVS honderd procent recyclebaar. 

Deze boiler is ook duurzaam doordat hij een droog verwarmingselement heeft. Omdat het verwarmingselement niet in contact staat met het water, slijt het minder snel in regio’s met een agressieve waterkwaliteit. Wanneer het dan toch versleten is, kun je het vervangen zonder dat je de boiler moet aftappen. 

De E-Smart Plus is afgewerkt met een modern ogende behuizing en zet een nieuwe standaard voor elektrische boilers. 

Bekijk meer details over de E-Smart Plus

Bekijk het assortiment