Productnieuws

Tema Techniek biedt buffervaten in elke maatvoering

Buffervaten worden in veel installaties toegepast. De belangrijkste functie is het creëren van voorraad om de pieken in watervoorziening op te vangen, voor cv -en koelwater maar ook tapwater. Tema Techniek is specialist in buffervaten en levert een breed assortiment voor diverse toepassingen. 

In de utiliteitsbouw worden buffervaten ingezet in bijvoorbeeld zorginstellingen, zwembaden en ook de agrarische sector. De buffervaten van Tema Techniek worden in Europa geproduceerd.  

Standaard of maatwerk 

Het standaard assortiment buffervaten bestaat uit horizontale en verticale uitvoeringen, in staal, RVS of gegalvaniseerd staal. De buffervaten worden op maat geleverd: wij brengen de aansluitingen aan volgens jouw specificaties. Daarnaast worden eventueel platen/diffusors voor gelaagdheid in de tank aangebracht en kun je zelfs de kleur van de isolatie aangeven. Voor koelwaterinstallaties worden de buffervaten voorzien van een speciale isolatie die de vaten diffusiedicht maakt. 
 
Mocht je niet uitkomen met de hoogte of breedte van onze standaard buffervaten dan zijn speciale uitvoeringen ook mogelijk. Op basis van jouw tekeningen worden de afmetingen (hoogte en breedte) aangepast zodat je het juiste type buffervat op de juiste plek krijgt. Tema Techniek levert vaten tot wel 125.000 liter inhoud. 
 
Tema Techniek bewijst al jarenlang dat zij klanten ontzorgen, of het nou gaat om advies in de ontwerpfase of begeleiding bij oplossingen voor bestaande installaties. Naast buffervaten leveren zij ook verdelers en warmtewisselaars. Samen met Rensa bieden zij altijd een passende oplossing voor jouw installatie.