Productnieuws

Uponor S-Press PLUS: dé perskoppelingen voor meerlagenleidingen

Uponor S-Press PLUS combineert zeer eenvoudige verwerking en optimaal ontwerp met hoge betrouwbaarheid.

Het koppelingensysteem S-Press PLUS van Uponor zet nieuwe maatstaven voor drinkwater- en verwarmingssystemen. De geperfectioneerde S-Press PLUS koppelingen voldoen aan de meest kritische eisen van werkvoorbereiders en installateurs, waardoor de voorbereiding en de verwerking nog eenvoudiger en betrouwbaarder is geworden.

De hoogwaardige en voor hygiënisch drinkwater geoptimaliseerde materialen zijn bestand tegen zeer sterke mechanische krachten, uiteenlopende drinkwaterkwaliteiten en chemische bestanddelen in beton.

Het geoptimaliseerde ontwerp garandeert zeer lage drukverliezen en een optimale doorstroming zonder dode ruimten. Geavanceerde verwerkings- en controlefuncties, zoals de precieze persbekgeleiding en de diameterafhankelijke kleurgecodeerde folie, die na het persen gemakkelijk te verwijderen is, zorgen voor een nog snellere installatie.

De S-Press PLUS koppelingen zijn 100 procent compatibel met de bestaande meerlagenleidingen en persgereedschappen van Uponor. S-Press PLUS vervangt de bestaande S-Press en PPSU-koppelingen en combineert het beste van beide bestaande koppelingen in één unieke perskoppeling voor drinkwater- en verwarmingssystemen. 

  • Robuust: gemaakt van zeer corrosiebestendige materialen. 

  • Zeker: zorgt voor een perfect persresultaat. 

  • Eenvoudig: efficiënter ontwerpen met geoptimaliseerde doorstroming. 

  • Smart: informatie direct beschikbaar via de QR-code. 

Ondek meer over Uponor en Nathan op: nathan.nl